Στήνουν στον τοίχο Σιζόπουλο-«Ο θίασος του οργίασε, όλα στημένα και παράνομα»

Με σκληρή γλώσσα και χαρακτηρίζοντας το Συνέδριο ως τη πιο ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της ΕΔΕΚ, απάντουν οι 607 που απαρτίζουν την Ομαδα Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της, τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα, μετά κι από τα γεγονότα του Σαββατοκυρίακου, με την διεξαγωγή του 14ου Παγκύπριου Συνεδρίου του κόμματος και την ανάδειξη των μελών της ηγεσία.   

Οι 607 αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν πως, «αυτή τη φορά η παράσταση τα έχει όλα… ο Σιζόπουλος και ο θίασος του οργίασαν το τελευταίο τετραήμερο του Απρίλη σε μια από τις τελευταίες, ίσως, πράξεις του δράματος στο οποίο έχουν οδηγήσει την ΕΔΕΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βλέπει πραξικόπημα ο Παπαδάκης, ρεζίλεμα ο Μυριάνθους, de facto ηγεσία ο Κωστής

Έκπληκτοι, συνεχίζουν, «όσοι ακόμα αντέχουν, παρακολούθησαν τη σύγκληση και την παρακολούθηση ενός κομματικού συνεδρίου μέσα σε 24 μόνο ώρες (σίγουρα ένα παγκόσμιο ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί) στην παρουσία του εκπληκτικού 1% του συνόλου των μελών!..».

Και τονίζουν: «Όλα στημένα, αντιδημοκρατικά, αντικαταστατικά, παράνομα και βεβαίως αστεία, αν δεν ήταν τόσο σοβαρά για το μέλλον της ΕΔΕΚ. Ο Σιζόπουλος και οι όσοι ακόλουθοι του απέμειναν σφράγισαν με το ‘συνέδριο’ τους την ιστορία της ΕΔΕΚ με μια από τις πιο ντροπιαστικές σελίδες της, με την σφραγίδας της κομπίνας, της απάτης, του εξευτελισμού και του διασυρμού».

Μάλιστα αναφερόμενοι στις Αρχές, σημειώνουον πως, «δυστυχώς, οι θεσμοί της Δημοκρατίας μας παρακολουθούν αμέτοχοι και ανέχονται ακόμα και τον εξευτελισμό της Δικαιοσύνης που με τις ταχυδακτυλουργίες τους προσπάθησαν να παρακάμψουν τα σαΐνια του Σιζόπουλου με τις ‘εμπεριστατωμένες’ νομικές γνωματεύσεις τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πόρτα που έκλεισε ο Σιζόπουλος, αυτή που ανοίγει και στο βάθος Προεδρικές

Νομίζουν οι αφελείς, συνεχίζει η ανακοίνωση, «πως μέσα από τέτοιες διαδικασίες έχουν εξασφαλίσει την εκλογή και την νομιμότητα τους. Πλανώνται πλάνην οικτράν γιατί κανένας γνήσιος και αγνός ΕΔΕΚίτης δεν πρόκειται να αποδεχτεί την κίβδηλη διαδικασία τους και να τους δώσει νομιμότητα και αναγνώριση. Εδώ και καιρό ήταν και παραμένουν οι δολοφόνοι των αρχών, των αξιών και της ιδεολογίας ενός ιστορικού κόμματος. Υπόλογοι γι’ αυτό το έγκλημα».

Σε σχέση με την επόμενη ημέρα του κόμματος, στέλνουν το μήνυμα πως, «ο αγώνας για την σωτηρία της ΕΔΕΚ συνεχίζεται πιο έντονα και πιο συγκροτημένα. Ούτε τα συνέδρια μαϊμού, ούτε τις στημένες και νόθες εκλογές, ούτε τα ψεύδη και οι αλχημείες του Σιζόπουλου, ούτε τις θλιβερές παραστάσεις των ερασιτεχνικών τους θιάσων ανέχεται πλέον ο ΕΔΕΚίτης. Ο Σιζόπουλος και όσοι εξαρτημένοι ακόλουθοι του έχουν απομείνει είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για ότι προκύψει από τις θλιβερές προκλήσεις τους. Έσπειραν ανέμους ας είναι έτοιμοι να θερίσουν καταιγίδες. Έτσι και αλλιώς η ΕΔΕΚ θα ξαναβρεί τον δρόμο της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με μόλις μια αλλαγή η νέα ηγεσία της ΕΔΕΚ-Ποιοι εκλέχθηκαν στο Συνέδριο εξπρές

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο-Κατέκαψε οκτώ δεκάρια γης
Απομακρύνθηκαν οριστικά τα έργα που βανδάλισε ο βουλευτής της Νίκης από την Εθνική Πινακοθήκη στην Ελλάδα
Στους δρόμους δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι για την τραγωδία στο Νόβι Σαντ-Διαμαρτύρονται για τη διαφθορά
Τρεις νεκροί και 12 τραυματίες από έκρηξη στη Λαττάκεια της Συρίας
Από υπερθερμία έσβησε το βρέφος που ξεχάστηκε στο όχημα-Τα ευρήματα της νεκροτομής
Αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ-«Σάλταραν τα κορίτσια»
Απευθύνθηκε στον κυπριακό λαό πριν τη Γενεύη ο Πρόεδρος-«Είμαστε έτοιμοι αλλά και προετοιμασμένοι»
Κατηγορεί τον Πούτιν για καθυστέρηση της εκεχειρίας ο Ζελένσκι-Πιέσεις στη Μόσχα από «συμμαχία των προθύμων»
Παραθέτει τις δράσεις του για το υδατικό το ΤΑΥ-Κάθε χρόνο και χειρότερα οι εισροές στα φράγματα
Καλούν τη Ρωσία να δείξει πολιτική βούληση για τερματισμό του πολέμου Φον Ντερ Λάιεν και Κόστα