Ακύρωσε το διάταγμα του Τερέπεη το Δικαστήριο-Άνοιξε ο δρόμος για απομάκρυνσή του

Την ακύρωση του Δικαστικού Διατάγματος που εκδόθηκε την 1η Νοεμβρίου και αφορούσε την αναστολή των αποφάσεων του Έκτακτου Παγκύπριου Συνεδρίου της ΕΔΕΚ, που αφορούσαν τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Μιχάλη Τερέπεη, ανακοίνωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.   

Συγκεκριμένα μετά την ακρόαση της υπόθεσης, το Δικαστήριο σήμερα ακρύωσε το προσωρινό Διάταγμα, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο, τον δρόμο για να απομακρυνθεί απο τη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπης του κόμματος ο κ. Τερέπεης. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο εκ των δικηγόρων που εκπροσώπησαν την ΕΔΕΚ στη διαδικασία, «μετά από ακρόαση, ακυρώθηκε σήμερα το προσωρινό Διάταγμα εναντίον του Κ.Σ. ΕΔΕΚ το οποίο είχε εξασφαλίσει ο Γραμματέας της Κ.Ε του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, σχετικά με την απόφαση του Έκτακτου Παγκύπριου Συνεδρίου του Κ.Σ ΕΔΕΚ με την οποία ανέστελλε την ιδιότητα του και τον καλούσε σε παραίτηση».

Μάλιστα, όπως σημειώνει ο κ. Ακάμας, «περαιτέρω το Επαρχιακό Δικαστήριο απέρριψε ολόκληρη την Αίτηση του Αιτητή και κατα συνέπεια όλα τα υπόλοιπα 5 αιτούμενα διατάγματα». Σημειώνεται ότι την ΕΔΕΚ στην υπόθεση εκπροσώπησαν τα δικηγορικά γραφεία Βίκτωρ Φ. Ακάμας ΔΕΠΕ, Φοίβος, Χριστος Κληριδης και Συνεργάτες ΔΕΠΕ και Γιάννης Πολυχρόνης ΔΕΠΕ. 

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Βραζιλία-Δολοφόνησε 16χρονη έγκυο και της πήρε το μωρό
Επιστρέφουν οι αστροναύτες που είχαν εγκλωβιστεί για πάνω από 9 μήνες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα που αναζητούνταν για διάρρηξη και κλοπή από αποθήκη στο Στρόβολο
Καταγγελίες από Κόμμα για τα Ζώα για χώρους εκπαίδευσης σκύλων-«Δεκατρείς περιοχές είναι στο δίκτυο Natura»
Εξήγγειλε από τη Γενεύη υποψηφιότητα για την Προεδρία των Οικολόγων ο Κυριάκος Τσιμίλλης
Κατέθεσε στο ΤΑΕ για την φερόμενη επίθεση από πρώην της η Μελίνα Μεταξά-Εκδόθηκε διάταγμα περιοριστικών μέτρων
Τουλάχιστον 20 συλλήψεις για τη φονική φωτιά στα Σκόπια-«Όλοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο»
Χτίζονται γέφυρες συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Πυρκαγιά σε βιοτεχνία στη Λεμεσό-Κάηκαν σωροί από παλέτα, προστατεύτηκε εργοστάσιο
Στις φλόγες οικία στην επαρχία Λευκωσίας-Ζημιές και σε αποθήκη