Εντοπίστηκαν στην οικία του 27 σκύλοι σε άθλια κατάσταση-Φώναζε και έβριζε αστυνομικούς

Χειροπέδες σε 48χρονο, στην οικία του οποίου εντοπίστηκαν πάνω από 20 σκύλοι σε άθλια κατάσταση, πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ότι σε συγκεκριμένη οικία στη Λεμεσό βρίσκεται μεγάλος αριθμός σκυλιών σε άθλια κατάσταση, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην εν λόγω οικία, ιδιοκτησία 48χρονου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9π.μ. σήμερα, μέλη του Κλιμακίου της Αστυνομίας για τα ζώα Λεμεσού και του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας, μαζί με λειτουργούς του επαρχιακού κτηνιατρείου Λεμεσού, μετέβησαν στην οικία του 48χρονου.

Όταν ο 48χρονος ενημερώθηκε ότι εναντίον του υπήρχε ένταλμα σύλληψης, καθώς και ένταλμα έρευνας της οικίας του, προσπάθησε να αποτρέψει την έρευνα, φωνάζοντας και εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς και τους λειτουργούς του κτηνιατρείου.

Ο 48χρονος στη συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από τους λειτουργούς του κτηνιατρείου, 27 σκύλοι, κυρίως μικρόσωμοι, αφού διαπιστώθηκε ότι οι συνθήκες διαβίωσης τους δεν ήταν οι κατάλληλες, κατά παράβαση του περί προστασίας και ευημερίας των ζώων νόμου.

Ακολούθως, ο 48χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία για τα ζώα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 16 ετών σε νεαρή που μετέφερε 40 κιλά ναρκωτικά στην Κύπρο (pics)
«Η αγάπη δεν φοβάται»-Καταδικάζει την ομοφοβική επίθεση σε βάρος 17χρονου η ACCEPT
Θρίλερ με τις συνομιλίες για το Ουκρανικό-Από τον «Πρόεδρο κλόουν» στην αντιπροσωπεία «παρωδία»
Τριάντα εισηγήσεις σε οκτώ άξονες προς διαβούλευση από τον ΔΗΣΥ για καταπολέμηση της διαφθοράς
Ένταση και διακοπή της συνεδρίας για Αμπράμοβιτς-Βολές κατά Σαββίδη, «δεν μυρίζεται τα νύχια της» είπε εκπρόσωπος του
Νέα δεδομένα στην ΕΔΕΚ-Κατέθεσαν υποψηφιότητες για τη θέση αναπληρωτή προέδρου Σολομωνίδης και Χαννίδης
Καταδικάστηκε με πρόστιμο εταιρεία για σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Πώς απαντά η ανάδοχος εταιρεία για τη γέφυρα στην Καλαβασό-«Καμιά αλλοίωση στο ύψος»
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν
Προκαλούν οι Τούρκοι μετά τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Να παροτρύνει την Ε/κ να αποδεχτεί τις πραγματικότητες»