Αισιόδοξος ο Α. Νεοφύτου-«Οι ηγέτες είναι για τα δύσκολα»

Ζούμε μια νέα οικονομική κρίση ως αποτέλεσμα της εισαγόμενης ακρίβειας, που είναι συνδεδεμένη με τον απαράδεκτο πόλεμο που η Ρωσία έχει κηρύξει στην Ουκρανία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος στο περιθώριο του Famagusta Business Forum είχε συνάντηση με τον Υπουργό Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη.

Συζήτησαν, είπε, τις κοινές προκλήσεις αλλά και τις προοπτικές της ελληνικής και της κυπριακής οικονομίας.

Οι ηγεσίες, οι ηγέτες, σημείωσε, είναι για τα δύσκολα. Όχι μόνο να διαχειριζόμαστε τις σημερινές κρίσεις αλλά από δω και πέρα εναπόκειται στις ηγεσίες να προετοιμάζονται για τις επόμενες κρίσεις, πρόσθεσε.

«Γιατί δυστυχώς, αν κάτι είναι σταθερό στις μέρες μας είναι η αστάθεια. Είμαι αισιόδοξος και εμπιστεύομαι την κυβέρνησή μας, την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη και του οικονομικού του επιτελείου πως και γι’ αυτή την κρίση θα κάνουν ότι είναι δυνατόν γι’ απάβλυνση των προβλημάτων και περεταίρω οικονομική ανάπτυξη της χώρας», είπε.

Ο κ. Νεοφύτου χαρακτήρισε εξαίρετο το Famagusta Business Forum. «Ως Κύπριος πολίτης αυτό που θέλω να διασφαλίσω, αλλά και μαζί με εκατοντάδες και χιλιάδες άλλες Κυπρίων νοιαζόμαστε για τον τόπο μας. Προτεραιότητα είναι να σώσουμε την Αμμόχωστο», είπε. Γιατί, συνέχισε, Famagusta Business Forum χωρίς την Αμμόχωστο δεν θα έχει καμία αξία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βίντεο από την ισραηλινή επίθεση στην Τεχεράνη και το στρατηγικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς
Πρόεδρος για ανάπλαση παλιού ΓΣΠ-«Επενδύουμε συστηματικά στη βιώσιμη αστική ανάπτυξη»
BINTEO: Διεκόπη η παραγωγή φυσικού αερίου σε τμήμα του κοιτάσματος South Pars μετά από ισραηλινή επίθεση
Απαντά στο Ιράν ο Στάρμερ-«Στέλνουμε περαιτέρω πολεμικά αεροσκάφη για αντιμετώπιση απειλών σε Ιράκ και Συρία»
Σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με ηγέτες και Κόστα για τον Πρόεδρο-Επανέλαβε τη θέση της ΚΔ υπέρ αποκλιμάκωσης
Ερντογάν : To Iσραήλ είναι βασική απειλή για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής
Νεκρή βουλευτής και ο σύζυγός της στη Μινεσότα μετά από επίθεση ενόπλου που προσποιήθηκε τον αστυνομικό
Σαραντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λευκωσία (pic)
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Νετανιάχου-«Θα βομβαρδίσουμε όλους τους στόχους του καθεστώτος του Αγιατολάχ»
Κ. Εκπρόσωπος: H επίσκεψη Μόντι εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις Κύπρου και Ινδίας