Σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο δεκάχρονο κοριτσάκι μετά από σύγκρουση οχημάτων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Πάφο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών προσώπων, εκ των οποίων το ένα κοριτσάκι δέκα ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 21:00, στη λεωφόρο Έμπας δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. 

Στο ένα όχημα μετέβαιναν 33χρονος με την 10χρονη κόρη του, ενώ οδηγός του άλλου οχήματος ήταν 26χρονος.

Ακολούθως, στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τους τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν ελαφρά και κρατήθηκαν για νοσηλεία, ενώ το δεκάχρονο κοριτσάκι υπέστη θλάση πνεύμονα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»