Επικυρώθηκε η ποινή σε καταδικασθέντες για το τετραπλό φονικό στην Αγία Ναπά

Επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο η ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στους κατηγορούμενους για την υπόθεση του τετραπλού φονικού στην Αγία Νάπα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε σημερινή, πολυσέλιδη απόφασή του, το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας/Αμμοχώστου, ημερομηνίας 8 Σεπτεμβρίου 2017, με την οποίαν κρίθηκαν ένοχοι δύο κατηγορούμενοι σε σχέση με το τετραπλό φονικό που διαπράχθηκε τον Ιούνιο 2016, στην Αγία Νάπα. Το Κακουργιοδικείο είχε επιβάλει σε έκαστο των κατηγορουμένων ποινή φυλάκισης διά βίου για κάθε ένα από τα τέσσερα θύματα.

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως «με τη σημερινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου επικυρώθηκαν επίσης οι καταδίκες και οι ποινές που επιβλήθηκαν από το Κακουργιοδικείο σε σχέση με τις απόπειρες φόνου εναντίον άλλων δύο προσώπων καθώς και οι κατηγορίες για συνωμοσία».

Σημειώνεται, δε, ότι στην απόφασή του το Ανώτατο Δικαστήριο αποφαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι οι κατηγορούμενοι έτυχαν δίκαιης δίκης και πως δικαιολογημένα το Κακουργιοδικείο απέδωσε βαρύτητα και αποδέχτηκε ως ακριβή και αξιόπιστη την εξ’ ακοής μαρτυρία του βασικού μάρτυρα κατηγορίας.

Εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, την υπόθεση χειρίστηκε η κα Έλλη Παπαγαπίου, Ανώτερη Δικηγόρος της Δημοκρατίας και ο κ. Θάσος Χατζηλούκας, Δικηγόρος της Δημοκρατίας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου και ληστεία
Βίντεο από την επιδρομή κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας-«Απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες»
Ζητά έκτιση ποινής στις Βάσεις ο Κότας για το φόνο Κωνσταντίνιδη-Δεν θέλει να πάει Κεντρικές, την Τρίτη η απόφαση
Πυρκαγιά σε ξύλινη οροφή οικίας στο Τσέρι-Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα
Καταγγελία από επιτηρητή του ΓΣΠ ότι δέχθηκε επίθεση και κτυπήθηκε στο πρόσωπο
Τον ανέκοψαν για έλεγχο, παρουσιάστηκε σαν... άλλος και κυκλοφορούσε με διαρρηκτικά εργαλεία
Συνελήφθη 38χρονος που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά και όπλα paintball