Κινείτο με κλεμμένο όχημα, ενεπλάκη σε τροχαίο και εγκατέλειψε τη σκηνή-Στο κελί 45χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου,  διάταγμα κράτησης 8 ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 45 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεις και κλοπές από δύο κατοικίες σε περιοχή της Λάρνακας, κλοπής αυτοκινήτου, παράνομης κατοχής περιουσίας, εγκατάλειψης σκηνής τροχαίας σύγκρουσης και άλλα τροχαία αδικήματα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι το απόγευμα της Τρίτης, 10 Μαΐου, πολίτης αναγνώρισε άτομο ως τον ύποπτο από τη του οποίου η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και ενημέρωσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί σε περιοχή της Λάρνακας, ενώ σημειώνεται πως εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας «ο ύποπτος φέρεται στις 7 Μαΐου, να οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στη Λάρνακα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο όχημα και ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε ο ύποπτος, είχε κλαπεί την Πέμπτη 5 Μαΐου, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή στην Πάφο».

Όπως αναφέρεται, «εντός του οχήματος η Αστυνομία εντόπισε διάφορα οικοδομικά εργαλεία, μερικά από τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι ανήκουν στον ιδιοκτήτη του οχήματος, ενώ για τα υπόλοιπα εργαλεία διεξάγονται έρευνες για να διαφανεί κατά πόσον αποτελούν προϊόν κλοπής, αφού ομοιάζουν με εργαλεία που κλάπηκαν από οικία στη Λάρνακα, μετά από διάρρηξη της κατοικίας».

Ο 45χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Την υπόθεση διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ρίχνει τους τόνους ο Αρχηγός μετά την απαίτηση του Προέδρου, αλλά δείχνει τον Σαββίδη ως άρχοντα των διώξεων
Απόφαση σταθμός από Ανώτατο, ταφόπλακα στον τρόπο άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων-Αντισυνταγματική η μέθοδος
Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα