Κοινές ανησυχίες εντόπισαν Γιώργος Κολοκασίδης και Κίνημα Οικολόγων

Συνάντηση με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Γιώργο Κολοκασίδη είχε χθες το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, κατά την οποία εντοπίστηκαν κοινές ανησυχίες, τις οποίες θα συζητήσουν και στο μέλλον.

Σύμφωνα με τους Οικολόγους, κατά τη διάρκεια της χθεσινή συνάντησης συζητήθηκαν με εποικοδομητικό τρόπο θέματα που αφορούν τη διαφθορά, το Κυπριακό, την οικονομία και την εσωτερική διακυβέρνηση. Οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν εντάσσονται στο πλαίσιο συζητήσεων του Κινήματος με ανεξάρτητους υποψήφιους προέδρους και κόμματα, οι οποίοι ζητούν να έχουν συνάντηση με το Κίνημα Οικολόγων με θέμα τις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου ανέφερε πως «είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Κολοκασίδη όπου συζητήσαμε για κρίσιμα θέματα που αφορούν τη διαφθορά και τα μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου που ταλανίζει την κοινωνία μας, αλλά και θέματα που αφορούν την οικολογία, την κοινωνία, το Κυπριακό κ.ο.κ.». 

Από πλευράς του ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον κ. Θεοπέμπτου για την συνάντηση, τονίζοντας ότι μέσα από τη συζήτηση διαφάνηκε πως έχουμε κοινές ανησυχίες με το Κίνημα και πάνω σε αυτές τις ανησυχίες θα κτίσουμε, δίνοντας συνέχεια στις συζητήσεις, γιατί πιστεύω πως το Κίνημα Οικολόγων έχει αρετές οι οποίες είναι πάρα πολύ χρήσιμες και είναι ευαίσθητες σε ζητήματα θεσμικής λειτουργίας.

Την αντιπροσωπεία του Κινήματος αποτελούσαν ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Κινήματος κ. Γιώργος Στυλιανίδης, ο Αντιπρόεδρος Α’ κ. Κυριάκος Τσιμίλλης η βουλεύτρια κ. Αλεξάνδρα Ατταλίδου και τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης, Νίκος Μιχαλίας και Αντώνης Κουππαρής.

«Το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών συνεχίζει να διεκδικεί την Πράσινη Αλλαγή της διακυβέρνησης της χώρας με συγκεκριμένο περιεχόμενο, βασισμένο στις προγραμματικές θέσεις και εισηγήσεις του. Εμείς, προτάσσουμε την ανάγκη διαμόρφωσης ενός πράσινου, οικολογικού προγράμματος διακυβέρνησης της χώρας που να περιλαμβάνει συγκεκριμένα σχέδια, προγράμματα και έργα που να μας οδηγούν στην Κύπρο του αύριο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Δεκατετράχρονος βρέθηκε νεκρός από το κρύο σε ηφαίστειο στα 4.700 μέτρα-Το ανατριχιαστικό τελευταίο του μήνυμα
Συλλυπητήρια Προέδρου για τον θάνατο του Άντρου Παυλίδη-«Η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό»
Διακοπή υπαίθριων εργασιών και ντελίβερι από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
«Νόμιζα ότι ήταν ξύλα που καίγονταν, αλλά ήταν οι γονείς μου...»-Επτά χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι
Δύο 12χρονοι υπό την επήρεια ναρκωτικών στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε κάνναβη στην κατοχή τους
Χειροπέδες σε 24χρονο που εντοπίστηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά
Έκκληση Κύπρου σε συζήτηση Συμβουλίου Ασφαλείας για επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό
Έφυγε από τη ζωή ο ιστορικός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, Άντρος Παυλίδης
Ηλικιωμένος παραδέχθηκε ότι εκτελούσε εργασίες και προκάλεσε τη φωτιά στις Δύμες
ΒΙΝΤΕΟ: Κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα που σήκωσαν μπαλόνια με τη σημαία της Παλαιστίνης έξω από το Άλφαμεγα