Στη Βιέννη για τη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA ο Κούμας

Στη Βιέννη βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας για να συμμετάσχει στη σημερινή συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA.

Στην ατζέντα της συνεδρίας βρίσκονται διάφορα θέματα που αφορούν το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως η έγκριση των κανονισμών διεξαγωγής των διοργανώσεων Εθνικών ομάδων Νέων, Παίδων, Νεανίδων και Futsal της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου καθώς και η έγκριση των τεχνικών κανονισμών που αφορούν μεταξύ άλλων την αδειοδότηση των ομάδων που συμμετέχουν στο Champions League Γυναικών.

Αύριο Τετάρτη θα διεξαχθεί στη Βιέννη το 46ο ετήσιο τακτικό κογκρέσο της UEFA. Πέραν του Προέδρου της ΚΟΠ ο οποίος θα συμμετάσχει στο Κογκρέσο με την ιδιότητα του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, την ΚΟΠ θα εκπροσωπήσουν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Λοϊζίδης και ο Γενικός Γραμματέας Φοίβος Βάκη.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στην έγκυο δολοφόνο του 58χρονου στην Πιερία
Αυτή είναι η αρχική πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για το νέο σύστημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών
Αυτογκόλ Αστυνομίας για CCTV στο ΓΣΠ μετά από 38 αγώνες-Κλιμακώνει την ένταση, ζητά συνάντηση με Υπαρχηγό η ΚΟΠ
Ξεχύθηκαν στους δρόμους οι μαθητές στην Ελλάδα-Εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το έγκλημα των Τεμπών
Πρώτα βλέπει Τατάρ και μετά Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η Ντι Κάρλο την Δευτέρα
Ζητά διατήρηση του καταλόγου διοριστέων μέχρι το 2027 και διόρθωση στρεβλώσεων στο σύστημα η ΠΟΕΔ
Αναδιατυπώνουν οι ιδιοκτήτες «Ζ» για τις ακινητοποιήσεις λόγω ΤΑΚΑΤΑ-Δική τους πρόταση η χρήση ενοικιαζόμενων
Ανησυχητικά στοιχεία... Ένα στα τέσσερα παιδιά κάτω των 6 σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό στην Ε.Ε.
Δώδεκα χρόνια φυλάκιση σε 23χρονο για μεταφορά είκοσι κιλών κάνναβης μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας
Πτώση μικρού αεροσκάφους σε πολυσύχναστη λεωφόρο στο Σάο Πάολο-Δύο νεκροί