Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο 20χρονος οπαδός-Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, διακομίσθηκε 20χρονος οπαδός ομάδας, μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας ενώ οπαδοί άναψαν μικρές εστίες φωτιάς, οι οποίες κατασβέστηκαν μετά από παρέμβαση των μελών της Δύναμης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ο 20χρονος οπαδός, κάτοικος Λάρνακας , ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του ο νεαρός, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επεισόδια έξω από το Παπαδόπουλος, επενέβη ο Αίαντας-Ρίψη κροτίδων και πετροβολισμοί

Δειτε Επισης

Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων
Κατασχέθηκαν πάνω από 6.000 προϊόντα μαϊμού από κατάστημα στην Πάφο
Ικανοποιημένος ο Πρόεδρος-«Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από το Κυπριακό»
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην Ελλάδα-Έγιναν στάχτη σπίτια, μάχη για πλήρη έλεγχο
Συμφωνίες με Ελλάδα για διασταυρούμενες μεταμοσχεύσεις νεφρών ενέκρινε η Βουλή