Χείμαρρος ο Μάνος για τη Ρούλα-«Πού να πάει το μυαλό ότι σκοτώνει τα παιδιά της»

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του. Μάλιστα, απείλησε πως θα τη σκοτώσει εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν ανατριχιαστικό οιωνό.

Με το... περίφημο κόκκινο σακάκι εμφανίστηκε απόψε στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη.

Τα πρώτα λόγια της ήταν: «Καλησπέρα, δεν λέει να κοπάσει αυτή η θύελλα που ξέσπασε στην Πάτρα με τους περίεργους θανάτους των τριών παιδιών. Η μητέρα έχει κριθεί προφυλακιστέα για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης».

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στο άνοιγμα των φακέλων των θανάτων των άλλων δύο παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς, όπως είπε, «ερευνάται αν έπεσαν θύματα δολοφονικής ενέργειας».

«Συνεχίζουμε τη βαθιά έρευνα μας και φέρνουμε στο φως σοβαρές μαρτυρίες, που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στην έρευνα» συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στο «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη είπε, μεταξύ άλλων: «Μιλήσαμε για ώρες με τον δικηγόρο του. Τον συνόδευε ο δικηγόρος του. Είμαι επίμονη, γιατί θέλω να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όσα είπε στην κατάθεση του ο Μάνος-«Βρήκα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα»

«Αν αποδειχτεί ότι η Ρούλα δολοφόνησε Ίριδα και Μαλένα θα μπω στο κελί να τη σκοτώσω»

«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» είπε χαρακτηριστικά.

«Την Τζωρτζίνα την είδα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας στον ύπνο μου. Ήταν ζωντανή αυτή και η Ρούλα νεκρή, κάτι μου είπε αλλά δεν το θυμάμαι. Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα. Έχω πει πως θα προτιμούσα να έφευγα εγώ και να γύρναγαν πίσω τα παιδιά μου» συμπληρώνει.

«Πού να πάει το μυαλό μου ότι η μάνα σκοτώνει τα παιδιά της»

Κατά τη διάρκεια της άκρως ενδιαφέρουσας συνέντευξης στην Αγγελική Νικολούλη, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε και στην Ίριδα, το μωρό της οικογένειας που πέθανε δεύτερο στη σειρά. Φαίνεται πως το παιδί αυτό «γεννήθηκε για την Τζωρτζίνα», όπως ο ίδιος λέει.

«Δύο χρόνια μετά το χαμό της Μαλένας γεννήθηκε η Ίριδα. Ζητούσε κάθε μέρα η Τζωρτζίνα ένα αδελφάκι. Από τη Μαλένα και μετά, όσο μπορούσαμε, κοιτάγαμε να ήμασταν όσο πιο καλά γίνεται για το παιδί που έμεινε πίσω. Εγώ δεν ήθελα άλλο παιδί. Ήμουν αρνητικός. Τελικά αποφασίζουμε να κάνουμε την Ίριδα για το καλό της κόρης μας» λέει.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι δεν πήγε καλά εκείνους τους έξι μήνες ζωής της Ίριδας, δε θέλησε να δώσει εξηγήσεις, ανέφερε μόνο πως έγινε κάτι που τον στενοχώρησε και αποφάσισε να χωρίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανατροπή με την προμήθεια της κεταμίνης στη δολοφονία της Τζωρτζίνας

«Στα παιδιά δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Δεν τα είχε ακουμπήσει ποτέ, τουλάχιστον όχι μπροστά μας. Έγινε ένας τσακωμός τότε, αλλά επειδή δεν ήθελα να μαλώνουμε μπροστά στα παιδιά, έφυγα από το σπίτι. Η Τζωρτζίνα κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο δίπλα ακριβώς από την Ίριδα. Γενικά κοιμόταν βαριά, αλλά εάν έκλαιγε για ώρα η μικρή θα πεταγόταν. Η Ρούλα ήταν με την αδελφή της στο σπίτι και με κάλεσαν να μου πουν ότι κάτι συνέβη στην μπέμπα. Μπαίνω μες στο σπίτι σαστισμένος και η Ρούλα έκανε ΚΑΡΠΑ στο παιδί μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πιάνω το πόδι της μικρής, ήταν παγωμένο, είχα πάθει αμόκ. Ακούω την Τζωρτζινούλα να λέει “το παιδί, μη μου πάρεις και αυτό το παιδί.” Εάν είχα τότε την παραμικρή υποψία, μόλις βγήκε η ιατροδικαστική, με καθησύχασε. Θα είχαμε προλάβει την Τζωρτζίνα έστω. Που να μου περάσει από το μυαλό μου ότι γίνονται τέτοια πράγματα, ότι μία μάνα σκοτώνει τα παιδιά της;» είπε χαρακτηριστικά.

Εμφανίστηκε κατηγορηματικός και ως προς τη στάση του απέναντι στη σύζυγό του.

«Εάν μου ζητούσε να πάω να την επισκεφτώ στις φυλακές, δεν πρόκειται να πήγαινα για κανένα λόγο» κατέληξε.

«Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά μετά τον χαμό της Ίριδας»

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή, να υποστηρίζω την κατηγορία εις βάρος μιας μάνας που σκότωσε τα παιδιά της, πόσο μάλλον τα δικά μου παιδιά» είπε ο ίδιος ο Δασκαλάκης, στο πρώτο απόσπασμα της συνέντευξης, γυρίζοντας πίσω στα χρόνια της γνωριμίας του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έμεινε έγκυος σχεδόν αμέσως μετά τη γνωριμία τους, ενώ εκείνος ήθελε από πολύ μικρός να κάνει παιδιά. Είπε ακόμη ότι η 33χρονη μητέρα των παιδιών του, παραδέχθηκε στον ίδιο μια απόπειρα αυτοκτονίας, την οποία απέδωσε σε κατάθλιψη, εξαιτίας της απώλειας της γιαγιάς της.

«Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά μετά τον χαμό της Ίριδας» υπογράμμισε.

«Με την οικογένειά της είχαμε πιο αραιές επαφές. Δεν υπήρχε κάτι που δεν μου άρεσε, απλά δεν είχαμε την επαφή που θα έπρεπε» συνέχισε, ενώ για τους δικούς του, που δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση, είπε: «Οι άνθρωποι πενθούν ακόμα».

Όπως είπε, δεν αντιλήφθηκε κάποια ακραία συμπεριφορά της 33χρονης μητέρας προς τα κοριτσάκια, ενώ δεν αρνήθηκε ότι είχε σημειωθεί μεταξύ τους ένα επεισόδιο, μπροστά στα παιδιά.

«Το μόνο που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να είναι ψέμα όλα αυτά. Να έχουν γυρίσει τα παιδιά και να είμαστε όλοι κανονικά στις ζωές μας, παρακαλάω κάθε μέρα, δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους…» υποστήριξε στη συνέχεια, φανερά συγκινημένος.

«Καταλαβαίνετε για τι άνθρωπο μιλάμε αν έχει γίνει έτσι; Για τον πιο χειριστικό που υπάρχει. Γ...ω τον έρωτα. Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω; Για ποιον έρωτα μιλάμε;» διερωτήθηκε, ξεσπώντας σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

Ερωτηθείς αν φοβόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε ότι «δεν φοβάται τίποτα» και πως οι απειλές της ήταν όταν εκείνος έφυγε μετά τον θάνατο της Ίριδας. Υποστήριξε, δε, ότι τότε εκείνος δεν είχε άλλη σχέση και πως εκείνη δεν ήξερε αν είχε άλλη σχέση. Τόνισε ακόμη ότι τώρα πληροφορήθηκε ότι η 33χρονη είχε βάλει έναν μπράβο να τον βρει και να τον χτυπήσει.

Τόνισε ακόμη ότι μέχρι τον θάνατο της Μαλένας η σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου «ήταν μια χαρά».

Στη συνέχεια, ο Μάνος Δασκαλάκης έριξε ευθύνες στους ιατροδικαστές, λέγοντας ότι τον «τύφλωσαν τα λάθη τους». Είπε ότι, εάν είχαν βρει την αιτία θανάτου της Μαλένας, θα είχε προστατέψει την Τζωρτζίνα και τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί.

Όπως είπε, εάν αποδειχθεί ότι και τα άλλα δύο του παιδιά, η Μαλένα και η Ίριδα, έφυγαν από τη ζωή, συνεπεία εγκληματικής ενέργειας, τους οφείλει ένα τεράστιο «συγγνώμη», επειδή δεν είχε καταλάβει τι τους συνέβαινε. «Δεν υπήρχαν σημάδια» υποστήριξε, εξηγώντας γιατί δεν είχε καταλάβει κάτι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε στην Αγγελική Νικολούλη για την κεταμίνη και τη σχέση του με τη φαρμακαποθήκη που εργάζεται ο πατέρας του.

«Τη στιγμή που μάθαμε για την κεταμίνη, με κάλεσε η Ρούλα και μου είπε “άλλο πάλι αυτό που έβγαλαν”. “Μην ακούς” της λέω, “όπως βγάλαν το τοξικό, έτσι έβγαλαν κι αυτό”. Όταν άκουσα για τη σύλληψη, έχασα και την επαφή μαζί της. Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη ΓΑΔΑ, μιλήσαμε δύο φορές, με παρότρυνε να μιλήσουμε με γιατρούς και φαρμακοποιούς για να δούμε τι έχει συμβεί. Ακούω τις δηλώσεις της που βγήκε και έλεγε τα δικά της και τότε ήταν που υπήρξε η διακοπή επικοινωνίας μαζί της. Δεν έχω καμία σχέση με την προμήθεια της κεταμίνης, είναι κάτι που ερευνάται και θα αποδειχθεί».

Αναφέρθηκε στα όσα λέγονται για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, το σημείωμα της κόρης του, αλλά και τη ζωγραφιά με τα τρία αγγελάκια.

«Δεν ισχύουν τα περί κακοποίησης που έλεγαν. Ήρθαν από την κοινωνική υπηρεσία στο σπίτι, είδαν το παιδί, έλεγξαν το περιβάλλον και έφυγαν, δε βγήκε τίποτα. Πριν την τετραπληγία της, δεν είχα παρατηρήσει κάποιο περιστατικό που να μου είχε κάνει εντύπωση. Ανατρίχιασα όταν είδα τη ζωγραφιά της με τα τρία αγγελάκια. Την είχα ρωτήσει ποιο ήταν το τρίτο αγγελάκι, αλλά δεν απάντησε. Είχε αλλάξει πολλά χέρια μετά το θάνατο της Ίριδας, αλλά δεν μίλησε για την μπέμπα σε κανέναν μας. Στο δρόμο για το νοσοκομείο, με πήρε η Ρούλα να μου πει ότι είχε ένα επεισόδιο και δεν επανέρχεται με τίποτα. Ήμουν μέσα στο λεωφορείο και δεν ήξερα τι να κάνω».

Πηγή: Πρώτο Θέμα / in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 31χρονος που κατηγορείται για δολοφονία ζώων στον Βόλο
Με υπομνήματα κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στην Ελλάδα
Τι λέει ο άνδρας που μπήκε στη μέση για να σώσει την 14χρονη-Ο περίεργος ρόλος του άνδρα με το τατουάζ
Απελευθερώθηκε αλλά δεν ασκεί τη δικηγορία-Παραδίδει την ταυτότητά του ο Απόστολος Λύτρας
Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για την κακοποίηση του πεντάχρονου από συνομήλικούς του
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο στη Χαλκιδική χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα
Γιαγιά γέννησε το εγγόνι της στην Κρήτη-Έγινε η παρένθετη μητέρα της κόρης της
ΒΙΝΤΕΟ: Δεύτερη νύχτα κόλασης στο Ξυλόκαστρο-Σε δύο μέτωπα συνεχίζεται η μάχη
Έντονη αναστάτωση στη Σητεία-Άντρας βγήκε από το σπίτι του και έριξε 12 άσκοπα μπαλωθιές
Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο-Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί