Νέες αποκαλύψεις-«Η Ρούλα είχε εξωσυζυγική σχέση και την έπιασε στα πράσα ο Μάνος»

Εξωσυζυγικές σχέσεις που έπεσαν στην αντίληψη του Μάνου Δασκαλάκη φέρεται να είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με φίλο του πατέρα.

«Η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε τα πράσα, μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο» δήλωσε στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος άνθρωπος περιγράφει λεπτομέρειες από τη σχέση του ζευγαριού, τόσο μέσα από την επαφή του με την Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Είχαμε βρεθεί μια φορά. Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια. Φύγαμε με το αυτοκίνητο με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο που έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει “πώς σου φαίνεται ο Μάνος”. Είπα είναι καλό παιδί με ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες και αυτά, αν φλερτάρει», είπε.

Επίσης αναφέρθηκε και σε έναν διάλογο που είχε με SMS με τον φίλο του. «Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο στα μηνύματα μου είχε πει ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με την Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά» είπε.

Κάμερα κατέγραψε την είσοδο του εραστή της Πισπιρίγκου στο σπίτι

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον φίλο του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι υπάρχει πληθώρα μαρτυριών για τον φερόμενο εραστή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και κάμερα η οποία τον έχει καταγράψει να μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας.

«Εκείνο το οποίο δεν λέγεται, δεν λέγεται κυριολεκτικά, γιατί θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί, ποιος ήταν αυτός που έστω και πρόσκαιρα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε τον μεγάλο καβγά με τον Μάνο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 31χρονος που κατηγορείται για δολοφονία ζώων στον Βόλο
Με υπομνήματα κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στην Ελλάδα
Τι λέει ο άνδρας που μπήκε στη μέση για να σώσει την 14χρονη-Ο περίεργος ρόλος του άνδρα με το τατουάζ
Απελευθερώθηκε αλλά δεν ασκεί τη δικηγορία-Παραδίδει την ταυτότητά του ο Απόστολος Λύτρας
Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για την κακοποίηση του πεντάχρονου από συνομήλικούς του
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο στη Χαλκιδική χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα
Γιαγιά γέννησε το εγγόνι της στην Κρήτη-Έγινε η παρένθετη μητέρα της κόρης της
ΒΙΝΤΕΟ: Δεύτερη νύχτα κόλασης στο Ξυλόκαστρο-Σε δύο μέτωπα συνεχίζεται η μάχη
Έντονη αναστάτωση στη Σητεία-Άντρας βγήκε από το σπίτι του και έριξε 12 άσκοπα μπαλωθιές
Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο-Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί