Ένας οδηγός σκοτώθηκε όταν έπεσε με το όχημα του στην πύλη της πρεσβείας της Ρωσίας στη Ρουμανία

Ένας οδηγός σκοτώθηκε όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στην πύλη της ρωσικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι νωρίς σήμερα το πρωί, αναφέρει η αστυνομία της ρουμανικής πρωτεύουσας σε ανακοίνωσή της.

Βίντεο που καταγράφηκε προτού φτάσουν οι πυροσβέστες στο σημείο δείχνει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να έχει τυλιχθεί στις φλόγες καθώς εξακολουθούσε να βρίσκεται σφηνωμένο στην πύλη της ρωσικής πρεσβείας.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν επρόκειτο για δυστύχημα ή για εσκεμμένη ενέργεια.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ρωσικές πρεσβείες σε άλλες χώρες της Ευρώπης έχουν μπει στο στόχαστρο διαδηλωτών που έχουν εξοργιστεί από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διερευνά το περιστατικό και δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του οδηγού.

Η Ρουμανία ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, ότι θα απελάσει 10 Ρώσους διπλωμάτες που δεν ενεργούν σε συμφωνία με τους διεθνείς κανόνες, έπειτα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν κάνει το ίδιο τις τελευταίες μέρες.

Σχεδόν 624.860 Ουκρανοί έχουν καταφύγει στη Ρουμανία από τις 24 Φεβρουαρίου, όταν η Ρωσία εισέβαλε στη χώρα τους, και περίπου 80.000 εξακολουθούν να βρίσκονται στη Ρουμανία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Η καταστροφικότερη πυρκαγιά στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου, η δεύτερη μετά το 1974-Κατέκαψε έκταση ίση με τη Λευκωσία
Δηλαδή «έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν» και από καθαρή ατυχία χάθηκαν ζωές και περιουσίες;
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρόπληκτη-«Μου είπαν είχαν οδηγίες από τον ΠτΔ να μην στέλνουν πυροσβεστικά, έμεινα με ένα ζευγάρι καμένες παντόφλες»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρόπληκτος επιστρέφει στο καμένο του σπίτι... «Επήεν το σπίτι μας, κρούζει, εν έμεινε τίποτε... Εν έμεινε τίποτε...»
Οικονομική στήριξη εργαζομένων που πλήττονται από τις πυρκαγιές ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας
Απάντησε στις επικρίσεις ο Πρόεδρος-«Θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης, τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν»
Σε ετοιμότητα για αποκατάσταση ζημιών η ΑΗΚ-Στήθηκε κέντρο επιχείρησης έξω από τη Βάσα Κοιλανίου
Προειδοποιεί για ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την πυρκαγιά η Αστυνομία-Ζητά από τους πολίτες να μην παρασύρονται
Απαντά μετά τις επικρίσεις για τις κινητές κάμερες η Αστυνομία-Δόθηκαν οδηγίες να μην χρησιμοποιούνται στις περιοχές της φωτιάς
Επτά πρόσωπα στα νοσοκομεία από τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Σταθμοί πρώτων βοηθειών σε Ερήμη και Πάχνα