Εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο κλοπιμαίο όχημα στην Πάφο

Εντοπίστηκε την Τρίτη όχημα που είχε κλαπεί στην περιοχή της εκκλησίας Παντάνασσας στην Πάφο, ωστόσο κλάπηκαν από το εσωτερικό του διάφορα εργαλεία, που σύμφωνα με την αρχική καταγγελία ήταν συνολικής αξίας 1000 ευρώ. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου το μεσημέρι της Τρίτης, το αυτοκίνητο που αναζητούσε η Αστυνομία και το οποίο είχε κλαπεί μαζί με τα εργαλεία που περιείχε, εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο σε ανοικτό χώρο πίσω από την Εκκλησία Παντάνασσας στην Πάφο, κατόπιν πληροφορίας που δόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου από μέλος της Υπηρεσίας Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών (ΥΔΑΠ).

Όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννου τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και αφού διενήργησαν επιστημονικές εξετάσεις στο όχημα, αυτό παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο ήταν άθικτο, όμως κλάπηκαν απ’ αυτό τα εργαλεία που περιείχε.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»
Επαναξιολογούν τα εξώδικα σε πολίτες που μετέβησαν στην φονική πυρκαγιά, πάνε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα διαγραφούν
Ξεκινούν οι αιτήσεις για δηλώσεις ζημιών στις πληγείσες περιοχές από το Τμήμα Γεωργίας
Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά στο υποστατικό της-Συνελήφθη 29χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που C-130 ρίχνει επιβραδυντικό υγρό στο Όμοδος
Έστειλαν σε εκδήλωση στην... Αυστραλία τον υπεύθυνο συντονιστή των πυρκαγιών, εν μέσω κρίσιμης αντιπυρικής περιόδου
Νεκρός σκύλος στη Λάρνακα, έφερε εγκαύματα στο σώμα του-Βρέθηκε κοντά σε καμένη ξηρή βλάστηση
Πάνω από 100 κούτες τσιγάρα κατασχέθηκαν σε υποστατικό στη Λάρνακα-Πρόστιμα σε δύο πρόσωπα
Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας