Στην ανακρίτρια και ο Μάνος Δασκαλάκης-Η γραμμή υπεράσπισής του

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άννα Βλαχοπαναγιώτη, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, αναμένεται να μεταβεί στην ανακρίτρια μέσα τις επόμενες ώρες, και πρόκειται μάλιστα να υποστηρίξει την κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κόκκινο πανί στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου-«Ψόφα, βρωμιάρα, φόνισσα»

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας των τριών κοριτσιών είχε δηλώσει πως αδυνατεί να πιστέψει ότι η γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών του που πέθαναν διαδοχικά μέσα σε τρία χρόνια, είναι κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης τους.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό και το ereportaz TV, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, παραδέχθηκε ότι η ουσία κεταμίνη, από την οποία πέθανε η μεγάλη του κόρη, δεν υπήρχε στο νοσοκομείο Παίδων.

«Δεν υπήρχε η ουσία στο νοσοκομείο… Και είναι κάτι που το έμαθα εγώ σήμερα…Ότι αυτή η ουσία στο “Αγλαΐα Κυριακού” δεν υπήρχε! Και δεν είναι τσεκαρισμένο μόνο από εμένα και από εσένα… Τσεκαρισμένο από οργανισμό φαρμάκων… Και κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο… Ήταν μόνη της! Και δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να τη βάλει…».

«Ακόμη και τώρα θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη… Πώς την έδωσε… Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά…», πρόσθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητά η ανακρίτρια

Στο τέλος της συνέντευξης, ο πατέρας της 9χρονης, αναρωτήθηκε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν αντιλήφθηκε τίποτα και εμφανίστηκε μετανιωμένος που δεν πέρασε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.

«Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Δεν μπορώ να διανοηθώ, να χωνέψω ότι εγώ για εννέα χρόνια… Όχι για να αποποιηθώ ευθύνες. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα…Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες που έλειπα για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω πενήντα τώρα! Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή…».

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 Ελλάδος.

Συνεχίζει να υποστηρίζει την αθωότητα της αδερφής της, χαρακτηρίζοντας "άδικο όλο αυτό που συμβαίνει με τη Ρούλα".

«Είμαι 1000% σίγουρη για την αθωότητα της Ρούλας, μιλάω μαζί της καθημερινά και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση» τόνισε η αδερφή της.

Σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας στον οποίο και ήταν παρούσα «εγώ τη βρήκα την Ίριδα, πήγα να την ξυπνήσω. Προσπαθήσαμε να την επαναφέρουμε» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και συνέχισε «στο δωμάτιο ήταν μόνο η Τζωρτζίνα, δεν μπορεί κανείς να της έκανε κακό, θα το είχα ακούσει, το σπίτι δεν είναι τόσο μεγάλο».

Σε ερώτηση για την κακή σχέση του ζευγαριού και τις συμπτώσεις με την επιδείνωση της υγείας των παιδιών και τον θάνατό τους ανέφερε «μια χαρά ήταν η σχέση τους, μετά αποφάσισαν να μην είναι μαζί»

Υποστηρίζει και εκείνη την εκδοχή του ιατρικού λάθους για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Για το Μάνο Δασκαλάκη και τη στάση που κρατά μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε χαρακτηριστικά «δεν θα τον κρίνω εγώ, άλλος βλέπει και κρίνει».

Τέλος, για τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού «δεν την γνώριζα, δεν την είχα δει ποτέ, όμως είχε δώσει πληρεξούσιο στο Μάνο Δασκαλάκη».

Πληροφορίες από Ελεύθερο Τύπο/Αντ1

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 31χρονος που κατηγορείται για δολοφονία ζώων στον Βόλο
Με υπομνήματα κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στην Ελλάδα
Απελευθερώθηκε αλλά δεν ασκεί τη δικηγορία-Παραδίδει την ταυτότητά του ο Απόστολος Λύτρας
Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για την κακοποίηση του πεντάχρονου από συνομήλικούς του
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο στη Χαλκιδική χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα
Γιαγιά γέννησε το εγγόνι της στην Κρήτη-Έγινε η παρένθετη μητέρα της κόρης της
ΒΙΝΤΕΟ: Δεύτερη νύχτα κόλασης στο Ξυλόκαστρο-Σε δύο μέτωπα συνεχίζεται η μάχη
Έντονη αναστάτωση στη Σητεία-Άντρας βγήκε από το σπίτι του και έριξε 12 άσκοπα μπαλωθιές
Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο-Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί
Εκτός ελέγχου φωτιά στην Ελλάδα-Το πύρινο μέτωπο φτάνει τα 10 χιλιόμετρα