Με εγκεφαλική αιμορραγία ο οπαδός που έπεσε στο κενό-Μεταφέρθηκε στη Λευκωσία

Με κάκωση κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο οπαδός της Πάφου, που έπεσε από τις εξέδρες την ώρα του αγώνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος ενώ βρισκόταν στις εξέδρες του σταδίου και παρακολουθούσε τον αγώνα μεταξύ Πάφος FC και Άρη, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στο κενό, από ύψος πέραν των 2 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο, για την μεταφορά του νεαρού στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ ο αγώνας διακόπηκε για μερικά λεπτά. Μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός φέρει κάκωση κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του 27χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή, αλλά σταθερή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αναβλήθηκε η δίκη της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Μη παραδοχή απάντησαν σε όλες τις κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες
Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτωσης καγκουρό έδωσε η νεκροτομή-Πιθανόν να μεγαλώσει ο κύκλος των εμπλεκόμενων
Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό