Παίρνει θέση για υποψηφιότητες Μαυρογιάννη και Δημητριάδη ο Πλατής-«Στηρίζω καθαρά αλλαγή»

Παίρνει θέση για την υποψηφιότητα του Αχιλλέα Δημητριάδη, αλλά και τη ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη για τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές του 2023, ο Στέλιος Πλατής, ο οποίος μαζί με τους άλλους δύο βρέθηκαν στο προσκήνιο ως οι βασικές επιλογές του ΑΚΕΛ.

Ο Στέλιος Πλατής υποδεικνύει μεταξύ άλλων πως σε αυτές τις Εκλογές υπάρχουν δύο επιλογές, η συνέχιση της διακυβέρνησης και η αλλαγή, την οποία ο ίδιος στηρίζει. Μάλιστα, χαρακτηρίζει ως καλές επιλογές για υποψήφιο της αλλαγής, τόσο τον Αχιλλέα Δημητριάδη, όσο και τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Όπως είπε σε ανάρτηση του έλαβε πολλά μηνύματα που τον ρωτούν, σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα των Ανδρέα Μαυρογιάννη και Αχιλλέα Δημητριάδη. «Επαναλαμβάνω τη θέση μου για Αλλαγή και απαλλαγή από την επιζήμια διακυβέρνηση Αναστασιάδη και των δύο επίδοξων συνεχιστών της, Νίκου Χριστοδουλίδη και Αβέρωφ Νεοφύτου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «συνεχίζω και θα συνεχίσω να εργάζομαι για τη μέγιστη δυνατή συμπόρευση εκείνων ανάμεσα μας που θέλουμε να ξανανιώσουμε περήφανοι για όσα με τόσο κόπο κτίσαμε σε αυτό τον τόπο. Για το γεγονός ότι δεν επιβιώσαμε απλά μετά τη βάρβαρη τουρκική εισβολή, αλλά σε πολλές περιπτώσεις θεωρηθήκαμε παράδειγμα προς μίμηση. Αυτά πρέπει να ξαναφέρουμε στον τόπο μας την επόμενη μέρα. Την ουσιαστική και πραγματική πρόοδο και ανάπτυξη. Αυτά που δυστυχώς θυσιάστηκαν την τελευταία πενταετία (τουλάχιστον) στον βωμό της αποκόμισης προσωπικού ή οικογενειακού οφέλους αυτών που ορκίστηκαν να μας υπηρετούν και των συν αυτώ».

Παράλληλα, ο Στέλιος Πλατής τόνισε ότι στην πολιτική επιλέγεις μεταξύ αυτών που έχεις ενώπιον σου. «Οι επιλογές εδώ είναι μεταξύ της συνέχισης αυτής της διακυβέρνησης (σε επίπεδο που θα καταστεί πια καθεστώς) και της Αλλαγής. Και εγώ στηρίζω καθαρά Αλλαγή (όπως έκανα και στους δύο γύρους το 2018). Τόσο ο Ανδρέας Μαυρογιάννης όσο και ο Αχιλλέας Δημητριάδης θεωρώ θα μπορούσαν να αποτελέσουν καλές επιλογές. Επαναλαμβάνω ότι το στοίχημα είναι η μέγιστη δυνατή συμπόρευση της αντιπολίτευσης και της Κοινωνίας, με σκοπό την επίτευξη του στόχου της Αλλαγής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Διπλωματικό θρίλερ για το Ουκρανικό-«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από Ρωσία και μετά θα αποφασίσω»
Κίεβο: Αν δεν εμφανιστεί ο Πούτιν στην Τουρκία, ο Ζελένσκι μπορεί να αποσύρει την ουκρανική αποστολή
Καταθέτει γυναίκα-κλειδί για τους θανάτους στο Ελληνικό-Τι δείχνει η πρώτη ιατροδικαστική στην 98χρονη μητέρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική Αθηνών
Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στο Καράκας ένα δίχρονο παιδί που έμεινε μόνο του μετά την απέλαση των γονιών του
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Τουλάχιστον 50 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις στη βόρεια Γάζα-Χτύπησαν νοσοκομείο και προσφυγικό καταυλισμό
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»