Φωτιά σε πλοίο από εργασίες, κάηκε και πέθανε 38χρονος

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες ο 38χρονος  εργάτης, Dikani Lonwabo Eric, από τη Νότιο Αφρική ο οποίος εργαζόταν σε πλοίο, υπό σημαία Μπαχάμας, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στη Λεμεσό. Σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα στη διάρκεια εργασιών στο πλοίο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου,  το ατύχημα συνέβη χθες το απόγευμα, όταν ο άτυχος εργάτης, προέβαινε σε συντήρηση κατασκευής στηριζόμενος σε εξάρτηση καταρρήχησης σε ύψος οκτώ μέτρων και χρησιμοποιούσε εύφλεκτο υλικό.

«Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται εξερράγη πυρκαγιά στο εύφλεκτο υλικό με αποτέλεσμα αυτό να ανεφλεγεί, τόσο ο ίδιος όσο και το σχοινί που τον στήριζε με αποτέλεσμα να πέσει στο κατάστρωμα. Η φωτιά κατασβέστηκε με τη χρήση νερού και ο γιατρός του πλοίου που τον εξέτασε διαπίστωσε το θάνατό του» ανέφερε ο κ. Κυριάκου.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με σκάφος, μαζί με τον γιατρό του πλοίου, στο λιμάνι Λεμεσού και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για τις σχετικές έρευνες και ανακρίσεις. Όπως ανέφερε ο Λευτέρης Κυριάκου, η νεκροτομή του άτυχου άντρα θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα αύριο, ενώ για το ατύχημα έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Δειτε Επισης

Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες
Η Χαμάς απορρίπτει τις δηλώσεις Τραμπ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη Γάζα