Η ΠΑΕ Άρης έδωσε το όνομα «Άλκης Καμπανός» στη θύρα επισήμων του Κλ. Βικελίδης

Πρόκειται για μια σπουδαία ενέργεια από την ΠΑΕ Άρης η οποία έχει σαν στόχο να τιμήσει τη μνήμη του 19χρονου φίλου της ομάδας.

Η ονοματοδοσία έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (3/4) παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών, Σταύρου Καλαφατη και φυσικά μελών της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη αλλά και φιλάθλων του Άρη.

Νωρίτερα, οι κ.κ. Καλαφάτης, Καρυπίδης συζήτησαν με τα μέλη της οικογένειας του Άλκη Καμπανού τονίζοντας ότι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν είναι να φροντίσουν με τις ενέργειές τους να τιμήσουν αλλά και να διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη του 19χρονου φιλάθλους.

«Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό που κάνετε για τη μνήμη του Άλκη», είπαν τα μέλη της οικογένειας του 19χρονου για να ακολουθήσουν το τελετουργικό όπου ο θείος του δολοφονηθέντα φίλου του Άρη τράβηξε το κορδόνι για να αναδειχθεί η επιγραφή. Πλέον η Θύρα των επισήμων στο «Κλ. Βικελίδης» ονομάζεται «Θύρα Άλκης Καμπανός».

Πηγή: gazzetta.gr 

Δειτε Επισης

Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Πρόσταγμα Στεφάνου για πολιτική αντεπίθεση της Αριστεράς-«Είμαστε κόμμα ανανεωμένο, μαχητικό και ισχυρό»
ΒΙΝΤΕΟ: Φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές προκάλεσαν ζημιές σε πολεμικά αεροπλάνα με προορισμό το Ακρωτήρι
Απολογείται η Toyota για τα λανθασμένα sms λόγω ΤAKATA-«Η βάση δεδομένων παραχωρήθηκε από το ΤΟΜ»
Πεζεσκιάν: Μόνος τρόπος να τερματιστεί ο πόλεμος είναι να σταματήσουμε άνευ όρων την επιθετικότητα του Ισραήλ
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός πίσω από τη φωτιά σε όχημα σε πολυκατοικία στη Λεμεσό (pics)
Τι θα συμβεί αν οι ΗΠΑ βομβαρδίσουν το Ιράν-Εμπειρογνώμονες προειδοποιούν για τα πιθανά σενάρια
Κατήγγειλε πολιτική δίωξη και σκευωρία μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία ο Οδυσσέας, θα ζητήσει προστασία από ΕΔΑΔ
Καταζητεί δύο πρόσωπα για κλοπή στο Παραλίμνι η Αστυνομία (pics)
Η νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός