Νέα στοιχεία-Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας σε διάστημα 13 ωρών

Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας, σε διάστημα μόλις 13 ωρών, φέρεται να επιχείρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η 9χρονη.  

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, παρουσιάζεται και η χρονική σειρά με την οποία η Πισπιρίγκου φέρεται να έχει χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης την προηγουμένη του θανάτου της, δηλαδή στις 28 Ιανουαρίου του 2022. 

Συγκεκριμένα, στις 11πμ το παιδί παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία και άλλα συμπτώματα για τουλάχιστον 3,5 λεπτά, περίπου 25 λεπτά αργότερα στις 11.25πμ παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας 1,5 λεπτού με αυτόματη λύση, την ίδια ημέρα στις 2.30μμ καταγράφεται ένα ακόμα επεισόδιο για τρία λεπτά με αυτόματη λύση, και υπάρχουν και δύο ακόμα, στις 6.30μμ διάρκειας 1,5 λεπτού, και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας 1,5 λεπτού με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάσει επιληπτική δραστηριότητα. 

Η χαριστική βολή ουσιαστικά στο παιδί, με 6,5mg ανά mL αίματος, δόθηκε στις 2.28μμ στις 29 Ιανουαρίου 2022. Όταν οι νοσηλευτές βρίσκουν τη μικρή Τζωρτζίνα απνοϊκή μέσα στο θάλαμό της με 32 σφύξεις ανά λεπτό. Μετά από πάνω από 1 ώρα ΚΑΡΠΑ, το παιδί δυστυχώς καταλήγει. 

Σημειώνεται ότι στις 8 Απριλίου 2021 η 9χρονη Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Εκεί λίγες ημέρες αργότερα έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Όπως είναι γνωστό, ο αναισθησιολόγος κατάφερε μετά από 55 ολόκληρα λεπτά της ώρας να επαναφέρει στη ζωή τη Τζωρτζίνα, ωστόσο η 9χρονη έμεινε τετραπληγική.

Σοκαριστική είναι η κουβέντα της Πισπιρίγκου προς γιατρό, ενώ ο ίδιος και οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να σώσουν την Τζωρτζίνα.

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: ''Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί''».

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΤΩΡΑ: Ένοχος ο Αρχιλοχίας για τον θάνατο του Γιαννιού, καταπέλτης η απόφαση-«Τον κράταγε και του φώναζε ξύπνα»
Το Ισραήλ απέλασε την Γκρέτα Τούνμπεργκ στην Σουηδία
Δυσαρέσκεια για το βιβλίο στην Μπιεννάλε εκφράζει το Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού-Ζητά έκθεση γεγονότων
ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικός στο Λος Άντζελες πυροβόλησε με πλαστική σφαίρα φωτογράφο στο κεφάλι
Γαλλίδα ευρωβουλευτής που συνελήφθη από Ισραηλινούς στο Madleen αρνείται να υπογράψει τα έγγραφα απέλασης
Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στην Πάρο-Μαρτυρίες ότι οι γονείς το άφησαν στο αμάξι και πήγαν για μπάνιο
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ορειβάτης στη Δράμα που τον έσπρωξε η αρκούδα στη χαράδρα
Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τραμπ κατεβάζει 700 πεζοναύτες και χιλιάδες μέλη της εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες- Έντονες αντιδράσεις
Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι ακτιβιστές του Madleen-Το Ισραήλ προχωρά σε απελάσεις