Συζήτησαν για Ουκρανικό, ΜΟΕ και Κυπριακό Κασουλίδης και Πρέσβεις της ΕΕ

Για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, την ανταπόκριση και τη βοήθεια από την ΕΕ, το Κυπριακό και τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συζήτησε σήμερα ο ΥΠΕΞ, Ιωάννης Κασουλίδης, με τους Πρέσβεις των κρατών μελών της ΕΕ στην Κύπρο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ, Δημήτρης Δημητρίου, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter πως ο κ. Κασουλίδης παρέθεσε γεύμα εργασίας για τους Πρέσβεις των 27 κρατών μελών της ΕΕ που είναι διαπιστευμένοι στην Κύπρο.

Πρόσθεσε πως έγινε μια χρήσιμη και παραγωγική ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, την ανταπόκριση και τη βοήθεια από την ΕΕ, και το Κυπριακό και τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βλέπει φαντάσματα ο Τατάρ για κατασκόπους-«Έδωσα οδηγίες στις μονάδες να πάρουν μέτρα»
Κόντρα μεταξύ Κυβέρνησης και ΔΗΣΥ-«Η απώλεια δύο συνανθρώπων μας δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τους κυβερνώντες»
Απαντά και στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση-«Ο Στεφάνου σπεύδει να ανταγωνιστεί τον ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ στον λαϊκισμό»
Πυρά και από Στεφάνου σε Κυβέρνηση-«Η τραγωδία κονιορτοποίησε τις δηλώσεις και αποκάλυψε την ανικανότητα της»
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Άνοιξε ο χορός των πολιτικών αντιδράσεων-«Να αναληφθούν οι ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»
Στιούαρτ: Κρίσιμη στιγμή για την Κύπρο, πρόθεση ήταν να συνεχίσει να υπάρχει μια διαδικασία και ένα μομέντουμ
Απάντησε στις επικρίσεις ο Πρόεδρος-«Θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης, τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν»
Σε ώθηση στη διαπραγματευτική διαδικασία μετά την άτυπη της Νέας Υόρκης ελπίζει το ρωσικό ΥΠΕΞ
Στέλνει αεροσκάφη για βοήθεια στις πυρκαγιές στη Λεμεσό το Ισραήλ-Συνεννόηση Κόμπου με Σάαρ