Συναντήθηκε με την Πρωτοβουλία «Αμμόχωστος για την Κύπρο» ο Αχιλλέας Δημητριάδης

Συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο Αχιλλέα Δημητριάδη είχε την Παρασκευή αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος για την Κύπρο», κατά την οποία έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που απασχολούν την κοινωνία, όπως το Κυπριακό, το περιβάλλον, η διαφθορά, η οικονομία, η ενέργεια, ο πόλεμος στην Ουκρανία .

Οπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του ο κ. Δημητριάδης ανέπτυξε τις θέσεις του για τους τρεις πυλώνες (Τίμιο Κράτος, Κύπρος 2035 και Η Λύση μάς Συμφέρει), και απάντησε σε ερωτήσεις που έθεσαν οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας για διάφορα θέματα, περιλαμβανομένου του μεταναστευτικού και των δημοσιονομικών, ενώ αναφορά έγινε και στο θέμα της Αμμοχώστου.

Την Πρωτοβουλία «Αμμόχωστος για την Κύπρο» εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Πιέρος Κάρουλλας και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Μιχάλης Χρίστου Κίττος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ταξιδεύει για Γενεύη ο Τατάρ με το αφήγημα για δύο κράτη στη βαλίτσα-«Το τεφτέρι της ομοσπονδίας έκλεισε»
Η ώρα της Γενεύης-Τριμερές δείπνο και διπλό Εθνικό Συμβούλιο στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας
Στη Γενεύη η κυπριακή αποστολή-«Πυξίδα μας η ελπίδα και η προοπτική μία επανενωμένης πατρίδας»
Γιώργος Περδίκης: Μέσα από τη Διάσκεψη στη Γενεύη να βρεθεί τρόπος να καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία
Αναχώρησε για τη Γενεύη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυπριακή αποστολή (pics)
ΓΓ ΑΚΕΛ: Στο χέρι μας να μετατρέψουμε σε ευκαιρία λύσης τη συνάντηση στη Γενεύη
Α. Βαφεάδης: Ευκαιρία για εποικοδομητικό διάλογο η άτυπη στη Γενεύη
Δεν πάνε ούτε για να συνεχίζουν διαδικασία, ούτε για επανέναρξη των συνομιλιών οι Τούρκοι στη Γενεύη
Το μήνυμα Αβέρωφ σε ΠτΔ λίγο πριν τη Γενεύη-«Δείξε θάρρος και τόλμη και θα με βρεις στο πλάι σου»
Ξεκινά η συζήτηση για την άρση απαγόρευσης προσλήψεων στο Δημόσιο-Τι προνοεί το νομοσχέδιο