Χειροπέδες σε 22χρονο που κατέστρεψε όχημα με κροτίδα στη Λεμεσό

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 22 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με την έκρηξη κροτίδας σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο 22χρονος ύποπτος συνελήφθη γύρω χθες το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα, βάσει μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λεμεσού. Τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8.20 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στη Λεμεσό, σημειώθηκε έκρηξη από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στον ανεμοθώρακα αυτοκινήτου, ιδιοκτησία 51χρονου. Κατά τον πιο πάνω χρόνο το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στα Κάτω Πολεμίδια.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται σε πυροδότηση εργοστασιακής κροτίδας, η οποία τοποθετήθηκε στον ανεμοθώρακα του οχήματος.

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 22χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κατακρεούργησε τη μητέρα του γιατί του είπε πως δεν εργάζεται ο 21χρονος-Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά μετά τη δολοφονία
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτωσης καγκουρό έδωσε η νεκροτομή-Πιθανόν να μεγαλώσει ο κύκλος των εμπλεκόμενων
Έρχεται από την εξωτερική για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Διομήδους-Πυρά κατά των συμφωνηθέντων για κοινό υποψήφιο
Βαφτίζουν Airbnb πρώτες κατοικίες και επωφελούνται του ΦΠΑ-Αυξάνονται τα καταλύματα, γεμίζει η βαλίτσα των προβλημάτων
Άργησε να κυλήσει το νερό στον μύλο και δεν αποκλείονται αποκοπές-Μεγάλο crash test η ζήτηση του καλοκαιριού
Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό
Ο Λαβρόφ επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη