Αξιολογούνται τα κλειστά κυκλώματα για την έκρηξη στο ATM-Ψάχνουν τους δράστες

Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην ΑΤΜ  υποκαταστήματος τράπεζας, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ελλάδος, στην Πάφο. Από την έκρηξη του μηχανισμού η ΑΤΜ καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στο κατάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκρηξη σε ΑΤΜ τράπεζας στην Πάφο-Εκτεταμένες ζημιές

Σε δηλώσεις του, ο Κυριάκος Νικολάου, Βοηθός Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, ανέφερε πως γύρω στις 5 το πρωί εξεράγγη βόμβα υψηλής ισχύος σε υποκατάστημα Τράπεζας που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο.

Η αυτοσχέδια βόμβα τοποθετήθηκε, όπως είπε,  εντός της αυτόματης ταμειακής μηχανής και από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς. Από την έκρηξη ζημιές επίσης προκλήθηκαν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της τράπεζας.

Στη σκηνή  έσπευσαν πυροτεχνουργοί και μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, καθώς και μέλη του ΤΑΕ Πάφου και συγκεντρώνουν στοιχεία για εντοπισμό τεκμηρίων που να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Επίσης αξιολογούνται κλειστά κυκλώματα της περιοχής, συμπλήρωσε ο κ. Νικολάου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πυκνή ομίχλη στον αυτοκινητόδρομο
Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
BINTEO: Βγάζει τον στρατό στους δρόμους ο Τραμπ-700 πεζοναύτες θα ξεχυθούν στο Λος Άντζελες
Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι ακτιβιστές του Madleen-Το Ισραήλ προχωρά σε απελάσεις
Έπιασαν 42χρονο να κλέβει μεταλλικά εξαρτήματα οχημάτων-Χειροπέδες σε τρεις
Στις φλόγες όχημα 33χρονης έξω από κατοικία στη Λάρνακα
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε λεφτά από δοχείο φιλοδωρημάτων σε ταχυφαγείο
Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς