Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για λαμπρατζιές και κροτίδες ενόψει Ανάστασης στην ελ. Αμμόχωστο

Εντατικοποιούνται οι δράσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου με στόχο την ασφάλεια του κοινού ενόψει της κορύφωσης των εορτών του Πάσχα με την Ανάσταση που θα πραγματοποιηθεί απόψε 23 Απριλίου τα μεσάνυκτα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «η ΑΔΕ με την κορύφωση των εορτών του Πάσχα  εντατικοποιεί  τις δράσεις της με προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού. Απευθύνεται έκκληση προς τους γονείς να ασκούν τον απαιτούμενο έλεγχο στα παιδιά τους, ούτως ώστε να μείνουν μακριά από επικίνδυνες συνήθειες, όπως είναι οι κροτίδες και  τα πυροτεχνήματα. τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα θλιβερές συνέπειες για τη σωματική ακεραιότητα όσων τα χρησιμοποιούν, καθώς και άλλων προσώπων που βρίσκονται μαζί τους».

Πρόσθεσε ότι η ΑΔΕ Αμμοχώστου «βρίσκεται σε εγρήγορση και στενή συνεργασία με τις κοινοτικές και Δημοτικές Αρχές προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των ατόμων που εμπλέκονται στο άναμμα της λαμπρατζιάς, όσο και των κατοίκων. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει έντονη παρουσία της Αστυνομίας σε χώρους όπου παρατηρείται αυξημένη δραστηριότητα».

Παράλληλα, συνέχισε «έχουν εντατικοποιηθεί οι αστυνομικές περίπολοι, κυρίως έξω από τους Ιερούς Ναούς, με αποκορύφωμα την αποψινή γιορτή της Ανάστασης, δηλαδή του Καλού Λόγου».

Επιπρόσθετα ανέφερε ο κ. Θεοδούλου «λαμβάνονται αυξημένα μέτρα όσον αφορά θέματα που αφορούν στην πρόληψη αδικημάτων κατά περιουσίας, όπως διαρρήξεις και κλοπές».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Επαναπατρίστηκαν 16 πρόσωπα σε πέντε μέρες σε συνεργασία με τη FRONTEX
Μικρή μείωση θανατηφόρων στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία-Στη 13η θέση στην Ευρώπη
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 57χρονο για υπόθεση ναρκωτικών με δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη
Σε πλήρη εγρήγορση oι Αρχές για τις συλλήψεις των Αζέρων-Πώς τοποθετείται η Κυβέρνηση
Απόφαση Ανωτάτου: Άκυρο το ένταλμα έρευνας για σημειώσεις στην οικία δεσμοφύλακα, «ουδεμία μαρτυρία, καθ' υπέρβαση της δικαιοδοσίας»
Κλειστός δρόμος στον Στρόβολο λόγω βλάβης σε αγωγό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
Πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ σε 32χρονη για παράνομα καπνικά προϊόντα
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία