Κλάπηκε φάκελος με χρήματα από όχημα επιχειρηματία-Συνελήφθη 20χρονος υπάλληλος του

Φτερά έκανε από όχημα φάκελος ο οποίος περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, με την Αστυνομία να προχωρεί στη σύλληψη υπαλλήλου του επιχειρηματία.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12 Μαρτίου 2022 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από 60χρονο επιχειρηματία πως κλάπηκε ένας φάκελος που περιείχε το χρηματικό ποσό των 4500 ευρώ, ο οποίος βρισκόταν στο συρταράκι του συνοδηγού του οχήματος του, που ήταν σταθμευμένο στο χώρο που εργαζόταν στην Αμαθούντα. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου υπαλλήλου του παραπονούμενου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και φόρεσε χειροπέδες, ενώ τέθηκε υπό κράτηση. 

Ανακρινόμενος ομολόγησε πως έκλεψε τα χρήματα από τον εργοδότη του και τα ξόδεψε σε προσωπικές του ανάγκες, σύμφωνα με την Αστυνομία. 

Ο 20χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης έξι ημερών. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»
Υποχωρεί ο καύσωνας, αυξάνεται η υγρασία-Βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες από βδομάδας