Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από τη συντριβή του αεροσκάφους στην Ζαπορίζια

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός από την πτώση και συντριβή ενός ουκρανικού μεταγωγικού αεροσκάφους Αντόνοφ AN-26 κατά τη διάρκεια «τεχνικής πτήσης» σήμερα στην περιφέρεια Ζαπορίζια της νότιας Ουκρανίας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Είναι άγνωστο πόσοι επέβαιναν στο αεροσκάφος. Οι περιφερειακές αρχές της Ζαπορίζια ανακοίνωσαν ότι σύμφωνα με τις πρώτες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το αεροπλάνο χτύπησε πάνω σε έναν στύλο ηλεκτροδότησης και ο κινητήρας του άρπαξε φωτιά.

 

Στο μεταξύ, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι επλήγησαν 58 στρατιωτικοί στόχοι στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανάμεσά τους θέσεις όπου ήταν συγκεντρωμένοι στρατιωτικοί, αποθηκεύονταν καύσιμα ή στρατιωτικός εξοπλισμός.

Το υπουργείο ανέφερε πως έπληξε επίσης τρεις στόχους με πυραύλους υψηλής ακρίβειας, ανάμεσά τους σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας S-300 και χώρο όπου ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί Ουκρανοί στρατιωτικοί με τον εξοπλισμό τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άμαχοι έχουν παγιδευτεί κάτω από κτίρια που καταρρέουν στο Αζοφστάλ

Δειτε Επισης

Προωθεί ποινικές διώξεις για τα €25 εκατομμύρια εταιρείας Αμπράμοβιτς ο Έφορος Φορολογίας
Μειωμένες ποσότητες νερού στη Λευκωσία λόγω εργασιών-«Αποφύγετε τη σπατάλη για να διατηρηθεί η επάρκεια»
Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ισραηλινών μέσω του λιμανιού Λεμεσού
Επιστολή Τυχικού σε Αρχιεπίσκοπο-«Παραμένω ο κανονικός Μητροπολίτης Πάφου, δεν υπάρχει τελεσίδικη καταδίκη»
Κοινοί παρονομαστές στο modus operandi των συλληφθέντων για τρομοκρατία σε Κύπρο και Ελλάδα-Αυξημένα μέτρα
Εκτίμηση πως το Ιράν δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ-«Θα συνάσπιζε εναντίον του μεγάλο αριθμό κρατών»
Παρακολουθεί τις εξελίξεις και αξιολογεί όλα τα δεδομένα για ενδεχόμενο κλείσιμο των στενών του Ορμούζ η Κύπρος
Α. Γρηγορίου: Πιστώσεις 2,9 εκατομμύρια στην αναπτυξιακή εταιρεία επαρχίας Λεμεσού
Ενέδρα θανάτου σε γάμο στη Γαλλία-Γάζωσαν το ζευγάρι μετά το γλέντι, νεκροί η νύφη και ένας από τους δράστες
Το Λονδίνο δεν θέλει να εμπλακεί στον πόλεμο-Τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε Τραμπ και Στάρμερ