Στο κελί για τρεισήμισι χρόνια 35χρονος για εμπορία προσώπων στη Λεμεσό

Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε 35χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της εμπορίας προσώπων με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευσή τους, αποζείν από κέρδη πορνείας και μαστροπείας.  

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί δυνάμει δικαστικού εντάλματος τον Ιούλιο του 2021, στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων σχετικά με την εν λόγω υπόθεση.

Λίγες μέρες προηγουμένως, στις 24 Ιουνίου 2021, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας προσώπων (ΓΚΕΠ) και του ΟΠΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, διενήργησαν έρευνες σε διαμερίσματα στη Λεμεσό. Στα διαμερίσματα εντοπίστηκαν κατά τις έρευνες, δύο γυναίκες οι οποίες μετά από εξετάσεις των μελών του ΓΚΕΠ, αναγνωρίστηκαν ως θύματα εμπορίας προσώπων και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 35χρονου, βάσει τις οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης με το οποίο συνελήφθη. Εναντίον του σχηματίστηκε ποινικός φάκελος και η υπόθεση καταχωρήθηκε για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Το Δικαστήριο αφού έκρινε ένοχο τον 35χρονο, το επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης διάρκειας 3,5 ετών.

Δειτε Επισης

Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια
Οι φωτογραφίες με τους επενδυτές από το κινητό Τζιοβάννη και η πολιτογράφηση Γκορνόφσκι στην δίκη Al Jazeera
Ποινές φυλάκισης δέκα και τεσσάρων ετών σε δύο πρόσωπα για ποσότητα ναρκωτικών-Προσπάθησαν να διαφύγουν
ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Τσέρι-Καίγονται οχήματα, κινδυνεύουν υποστατικά
Τέσσερα διεθνή εντάλματα κατά Τούρκων υπηκόων για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών στο Λευκόνοικο
Συνεχίζει να κρατά το στόμα του κλειστό ο 52χρονος για τον φόνο Αργυρού-Παραμένουν στο κελί οι ύποπτοι