Γ. Κολοκασίδης: Προκαλεί ο διορισμός Τουμαζή ως πρώτου υφυπουργού Πολιτισμού

Προκαλεί τη μνήμη ο διορισμός του Γιάννη Τουμαζή ως πρώτου Υφυπουργού Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Κολοκασίδης, προσθέτοντας ότι δεν είναι προς στη σωστή κατεύθυνση.  

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι αφενός, δείχνει την ανακύκλωση συγκεκριμένων ανθρώπων σε θέσεις-κλειδιά. Αφετέρου, λέει, είναι διορισμός που προκαλεί τη μνήμη μας, προσθέτοντας ότι «θυμίζει την ασύγγνωστη διοργάνωση από τον κ. Τουμαζή, όταν ήταν πρόεδρος του ΔΣ του ΘΟΚ,  δύο παραστάσεων το 2015 και 2016 στο αρχαίο θέατρο της κατεχόμενης Σαλαμίνας».

Κατά τον κ. Κολοκασίδη, υπάρχουν δεκάδες άνθρωποι των τεχνών, εικαστικοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, μουσικοί, ηθοποιοί και άλλοι διανοούμενοι που έχουν διάθεση να παλέψουν για τον Πολιτισμό του τόπου, προσθέτοντας ότι «μάλλον επελέγη από τον Πρόεδρο για να ευχαριστήσει μια συγκεκριμένη δεξαμενή ψηφοφόρων».

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Απάντησε στις επικρίσεις ο Πρόεδρος-«Θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης, τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν»
Σε ώθηση στη διαπραγματευτική διαδικασία μετά την άτυπη της Νέας Υόρκης ελπίζει το ρωσικό ΥΠΕΞ
Στέλνει αεροσκάφη για βοήθεια στις πυρκαγιές στη Λεμεσό το Ισραήλ-Συνεννόηση Κόμπου με Σάαρ
Προχωρά με πλήρη κάλυψη των ζημιών από την καταστροφική πυρκαγιά η Κυβέρνηση
Εξέφρασε ετοιμότητα ο Τατάρ για παροχή βοήθειας μέσω Ηνωμένων Εθνών στην κατάσβεση της πυρκαγιάς
T. Χριστοδούλου: Η βούληση του ΠτΔ αναγνωρίζεται τη διεθνή κοινότητα για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων
Συνεχίζει το προκλητικό του αφήγημα ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγουν οι Τούρκοι στρατιώτες»
Ζητά διάνοιξη διόδου των Κοκκίνων από τον Πρόεδρο ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς
Απαντά στον ΔΗΣΥ το ΕΛΑΜ για απόφαση Ανωτάτου για κάμερες-«Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί νοικοκύρης»
Ψήφισμα καταδίκης εισβολής από εκπροσώπους κατεχόμενων Δήμων της Κερύνειας στην Πρόεδρος της Βουλής