Εκδηλώσεις αγάπης και ανθρωπιάς συνεχίζουν να πραγματοποιούνται ενόψει Πάσχα

Εκδηλώσεις αγάπης και ανθρωπιάς εξακολουθούν να πραγματοποιούνται ενόψει του Πάσχα από διάφορους φορείς και οργανισμούς.  

Συγκεκριμένα, επίσκεψη στα Γραφεία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Πάφου πραγματοποίησε  τη Μεγάλη Πέμπτη ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Τσαπής, με αντιπροσωπεία της αστυνομικής δύναμης Πάφου  στο πλαίσιο της οποίας παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παρέλαβε η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Πάφου, Μαρία Κορακίδου η οποία εξέφρασε τις σημειώνοντας ότι η αστυνομική διεύθυνση Πάφου συνέβαλε τα μέγιστα στην στήριξη των ευάλωτων οικογενειών που λαμβάνουν βοήθεια μέσω του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Πάφου .

Από την πλευρά του ο κ. Τσαπής δήλωσε πως για ακόμα μια φορά η Αστυνομία Πάφου, αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και της κοινωνική της ευαισθησία και ευχήθηκε σε όλον τον κόσμο Καλό Πάσχα.

Επίσης, με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, συγχαίρει τους Αθηενίτες που για άλλη μια φορά συνεχίζουν να είναι δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, δίνοντας από καρδιάς για τον συνάνθρωπό τους.

Συγκεκριμένα, έγινε αυτές τις μέρες δέκτης διαφόρων προσφορών που διευθετήθηκε και μοιράζονται πριν το Πάσχα, μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται τις γιορτές τους.

Ο κ. Καρεκλάς είπε ότι η συνεχής αγάπη και στήριξη προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας από άτομα και εταιρείες του Δήμου για να βοηθηθούν αυτοί που έχουν ανάγκη, δίνει δύναμη σε όλους να συνεχίζουν το Θεάρεστο εθελοντικό τους έργο.

Η Coca-Cola HBC Cyprus πρόσφερε σημαντικό αριθμό προϊόντων της στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) στο πλαίσιο της εκστρατείας «Υιοθετήστε» μια οικογένεια το Πάσχα που υλοποιείται για 8η χρονιά από το ΠΣΣΕ για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών, αναφέρει το Συμβούλιο. 

Η προσφορά συνέβαλε σημαντικά στην προσπάθεια του ΠΣΣΕ να εξασφαλίσει για τις ευάλωτες οικογένειες, τα απαραίτητα για το Πάσχα. Τα προϊόντα διατέθηκαν μέσω των Επαρχιακών Συντονιστικών Συμβουλίων Εθελοντισμού/Σωμάτων Εθελοντών σε οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλες τις επαρχίες.

Δειτε Επισης

Άδικη θεωρεί την ακύρωση εκλογής του ως κοινοτάρχη Άλασσας ο Σάββας Σάββα
Προκήρυξη διαγωνισμού για υπηρεσίες προσωρινής φιλοξενίας για επαναπατρισθέντες
Πότε αλλάξει η ώρα-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας
Ξεκίνησε ο εξορθολογισμός των κοινωνικών επιδομάτων-Επεξεργασία στοχευμένων μέτρων από το Υφυπουργείο
Έστειλαν υπόμνημα με εισηγήσεις στον ΠτΔ 13 οργανώσεις για ένα ολοκληρωμένο πακέτο στήριξης
Λειτουργία στην κατεχόμενη Αγκαστίνα το Σάββατο
Κύριος στόχος του ΥΠΑΝ η δημιουργία ενός σύγχρονου και αναβαθμισμένου εκπαιδευτικού συστήματος
Εγκαινιάστηκε η μονάδα αιμοκάθαρσης στην Πάφο-Διαβεβαίωση ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίζει να είναι δίπλα στην Κύπρο
ΒΙΝΤΕΟ: Το Βόρειο Σέλας ορατό από την Κύπρο- Καταγράφηκε από κάμερα
Παίρνει σάρκα και οστά η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Πάφου