Απαγόρευσε στην κόρη του να ταξιδέψει για τα γενέθλιά της στο εξωτερικό o Πούτιν

«Μπλόκο» στο ταξίδι της κόρης του στο εξωτερικό φαίνεται ότι έβαλε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Όπως αναφέρει η Daily Mail η 37χρονη Μαρία Βοροντσόβα που είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ρώσου προέδρου σχεδίαζε να ταξιδέψει στο εξωτερικό προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά της και σκόπευε να μην επιστρέψει ξανά στη Μόσχα. 

Μάλιστα ο λογαριασμός του General SVR στο Telegram δίνει περισσότερες λεπτομέριες λέγοντας πως η 37χρονη και ο σύντροφός της σχεδίαζαν μία ρομαντική απόδραση σε κάποια τροπική παραλία «φιλικής χώρας». «Ο Πούτιν απάντησε με μια κατηγορηματική άρνηση, ενισχύοντας μάλιστα τα μέτρα ασφαλείας της Μαρίας», υπογράμμισε το ρωσικό δίκτυο. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου δεν σχεδίαζε να επιστρέψει στη Ρωσία» συμπλήωσε το General SVR.

Πάντως αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί μέχρι τώρα είναι εάν ο λόγος της φυγής της κόρης του Πούτιν οφείλεται στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Σημειώνεται πως η Βοροντσόβα, είναι μεταξύ των προσώπων που βρίσκονται στη λίστα των κυρώσεων που έχουν καταρτίσει εξαιτίας της συγγένειας με τον Ρώσο πρόεδρο. Μάλιστα έχει αποκτήσει έναν οκτάχρονο γιο με τον πρώην σύζυγό της Τζόριτ Φάσεων ενώ λόγω των κυρώσεων της έχει απαγορευτεί να ταξιδέψει σε μεγάλες χώρες της Δύσης,

Η 37χρονη ήταν ο καρπός του έρωτα του Βλαντιμίρ Πούτιν και της πρώην συζύγου του, Λιουντμίλα. Έχει ειδίκευση σε σπάνιες παιδικές γενετικές ασθένειες ενώ είναι και  ερευνήτρια στο Εθνικό Ιατρικό Ερευνητικό Κέντρο Ενδοκρινολογίας του ρωσικού υπουργείου Υγείας. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες με βάση τις οποίες η κόρη του Ρώσου προέδρου  σχεδίαζε να ανοίξει ένα ιατρικό κέντρο για πλούσιους πελάτες, γεγονός που ανετράπη μετά την εισβολή που διέταξε ο πατέρας της στην Ουκρανία.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το Ισραήλ αγνοεί τις ΗΠΑ και χτυπά ξανά τη Βηρυτό-Αντίθετος σε «μονομερή εκεχειρία» ο Νετανιάχου
Νέα αποκάλυψη στη δίκη της Πελικό: 70χρονος κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για βιασμό της κόρης του
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον ένας νεκρός σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε διυλιστήριο πετρελαίου στο Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Με βομβαρδισμό απάντησε το Τελ Αβίβ στην Χεζμπολάχ-Τουλάχιστον 10 νεκροί
Κατεπείγουσα σύσκεψη υπό τον Νετανιάχου για το χτύπημα κατά του Ιράν
H Wizz Air αναστέλλει τις πτήσεις της από και προς Τελ Αβίβ μέχρι 14 Ιανουαρίου
Νεκρή σε όχθη λίμνης στην ανατολική Τουρκία εντοπίστηκε μια 18χρονη φοιτήτρια
«Βρέθηκε με σακούλα στο κεφάλι»-Συγκλονιστικά στοιχεία στη δίκη για τη δολοφονία της 10χρονης Σάρα
Εμβόλια αδυνατίσματος για τους παχύσαρκους ανέργους εξετάζει το Λονδίνο
«Έχετε 30 μέρες διορία»-Οι ΗΠΑ απειλούν το Ισραήλ με εμπάργκο όπλων για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα