Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την Τζωρτζίνα-«Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της»

Στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας φαίνεται ότι έγιναν και άλλες απόπειρες εναντίον της Τζωρτζίνας, πριν από την ανακοπή που την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο για το υπόλοιπο, σύντομο διάστημα που έζησε.

Την αποκάλυψη έκανε το «Φως στο Τούνελ» μέσα από τον ιατρικό χώρο.

«Το περιστατικό που συνέβη στην Τζωρτζίνα, άγνωστο σε εσάς, έγινε γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Της χορηγήσαμε οξυγόνο και ουσιαστικά συνήλθε από μόνη της. Αν δεν είχαμε κινηθεί έγκαιρα, αυτή η δύσπνοια που εμφάνισε, θα μπορούσε να οδηγήσει και σε κάτι σοβαρότερο. Θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμα και πνευμονική συμφόρηση», ανέφερε ο μάρτυρας στην εκπομπή του MEGA.

Για τη Ρούλα, η οποία ρωτούσε στον «αέρα» του «Τούνελ» το λόγο που ήταν τόσο ανεβασμένα τα λευκά αιμοσφαίρια της κόρης της, ο μάρτυρας είπε στην Αγγελική Νικολούλη πως κάτι τέτοιο συνέβη επειδή το παιδί βρισκόταν σε στρεσογόνο κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεσπάει η μητέρα της Ρούλας και τα βάζει με τον Μάνο-«Γιατί δεν λέτε και για τον πατέρα;»

«Εμείς ιατρικώς σκεπτόμενοι το αντιμετωπίσαμε. Δεν μας πέρναγε από το μυαλό ποτέ κάτι άλλο τότε. Και η ακτινογραφία δεν ήταν εντελώς καθαρή. Ήταν ‘φορτωμένη’, όπως λέμε στη γλώσσα μας. Αλλά δεν ήταν βρογχοπνευμονία. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εξωγενή παράγοντα. Σε αυτό το περιστατικό ήταν πάλι μπροστά η μητέρα. Το βράδυ της Κυριακής, που είχε φύγει ο πατέρας, έγινε το δεύτερο και σοβαρότερο περιστατικό, που οδήγησε στην ανακοπή και που καθυστέρησε η μάνα να ειδοποιήσει τους γιατρούς. Με την εικόνα που έχουμε, μπαίνουν όλα στο κάδρο. Είδαμε ένα παιδί που δεν μιλούσε. Ήταν ζωηρό, αλλά μαγκωμένο. Μαζεμένο. Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της», κατέληξε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Το θέατρο της «μάνας» μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δημοσιοποίησε, μάλιστα και ένα σκληρό και σοκαριστικό ντοκουμέντο, για την υπόθεση της Πάτρας.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται το θέατρο της «μάνας» μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας, με το παιδί να υποφέρει.

Τα όσα ακούγονται προκαλούν ανατριχίλα και δείχνουν την αποφασιστικότητά της να πείσει τις φίλες της, με τις οποίες επικοινωνεί, παίζοντας «θέατρο» λίγο μετά την πρώτη απόπειρα κατά της κόρης της.

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μία κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο», λέει στο πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο, δήθεν «πεσμένη».

Στο πίσω μέρος ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ, που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού.

Λίγο μετά μιλούσε πάλι με τις φίλες της εξαγριωμένη…

«Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν. Έρχονται και με κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα, σαν αυτό της αγελάδας. Το παιδί πάνιασε και σηκώθηκε μέσα στον ύπνο του από βήχα και μου φώναζε “μαμά δεν μπορώ, δεν μπορώ να ανασάνω” και να είναι κάτασπρο και να λέω έμεινε το παιδί. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους».

Τα ηχητικά αυτά ντοκουμέντα δεν σβήστηκαν και τα παρουσίασε το Φως στο Τούνελ.

Γιατί η Ρούλα έθαψε το ταμπλετ μαζί με τη Τζωρτζίνα

Εξάλλου, άλλη μία συγκλονιστική μαρτυρία, που αφορά την κηδεία της Τζωρτζίνας, έφτασε στο «Τούνελ».

Όπως αναφέρουν τα ελλαδικά ΜΜΕ, που επιβεβαιώνει και το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία της 9χρονης, η μητέρα ζήτησε η Τζωρτζίνα να ταφεί με το tablet της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ηρεμιστικά και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας πήραν οι Αρχές από το σπίτι της Ρούλας

Σύμφωνα με την μαρτυρία, η 33χρονη άφησε το tablet στα χέρια του παιδιού και ύστερα έγινε η ταφή.

Έρευνα και για δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα

Στο μεταξύ, μετά από τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, έγινε γνωστό ότι σε εξέλιξη είναι έρευνα και για δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα.

«Η εξέταση είναι σε εξέλιξη ακόμα και για την Τζωρτζίνα», επιβεβαίωσε στη συνέχεια η καλεσμένη της εκπομπής καθηγήτρια Φαρμακολογίας, Χρυσάνθη Σαρδέλη.

«Τα ευρήματα που έχουμε μας δίνουν πάτημα και για δεύτερη και τρίτη ανάλυση και γ’ αυτό είχαμε πει ότι μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο. Υπάρχει κάποια τέτοια αξιολόγηση αυτή τη στιγμή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επισήμως για της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών», διευκρίνισε η κ. Σαρδέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μυστηριώδες σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας-«Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα»

Η Αγγελική Νικολούλη επισήμανε ότι αυτό δείχνει, αν ισχύει, ότι μπορεί να έχει γίνει και άλλη προσπάθεια απέναντι στο κορίτσι.

Η Ελένη Ζαγγελίδου, προϊστάμενη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης τόνισε και αυτή ότι η έρευνα συνεχίζεται. «Πιθανότατα να έρθουν στο φως και άλλα ευρήματα», είπε.

Επίσης, στην εκπομπή αποκαλύφθηκε ότι ίσως υπάρχουν κοινά ευρήματα στη Μαλένα, στο αδερφάκι της Τζωρτζίνας. «Μπορεί τα παιδιά να έφυγαν, αλλά άφησαν πίσω τους στοιχεία», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απορρίπτει το 4+1 η Κυβέρνηση-Δεν θέλει τριμερή κοινωνικού χαρακτήρα αλλά ουσίας
Σε ρυθμούς τριμερούς μπήκε το Κυπριακό, ερώτημα η κάμψη της τουρκικής αδιαλλαξίας
Ψηλός ο κίνδυνος για κατάρρευση του Λιβάνου-Οι φόβοι για ογκώδεις μεταναστευτικές ροές για την Κύπρο
Ξανά ΕΣΤΙΑ σταθερότητας για την περιοχή η Κύπρος εν μέσω κλιμάκωσης
Ένα χρόνο μετά κι ακόμη δεν απάντησαν σε καταγγελία για παράνομο βρεφονηπιοκομικό οι ΥΚΕ
Συνελήφθη 31χρονος που κατηγορείται για δολοφονία ζώων στον Βόλο
Πρώτος γύρος ανακατατάξεων από Αρχηγό-Μετατέθηκε Αγιώτης και Νικολεττής, «κόπηκαν» οι δύο θέσεις του Ανδρέου
Πάει Λονδίνο και μετά Νέα Υόρκη για τριμερή ο Πρόεδρος-Στις 15 του μήνα το ραντεβού
Ανακοίνωσε τριμερή χωρίς ημερήσια διάταξη στις 15 Οκτωβρίου ο Τατάρ
Διαζύγιο Κυβέρνησης με ανάδοχο εταιρεία για το ejustice-Στη ζυγαριά τα σενάρια για την επόμενη μέρα