Χειροπέδες σε 45χρονο που επιτέθηκε και τραυμάτισε τον επιτηρητή του αγώνα

Στη σύλληψη 45χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά οχλαγωγία σε αθλητικό χώρο, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης ζημιάς σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου.  

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης να συμμετέχει σε επεισόδια που έγιναν στις 12/3/2022, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των αγώνων Ακρίτας Χλώρακας – Ομόνοια 29Μ, στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 45χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε 33χρονο επιτηρητή, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκχυμώσεις στο πρόσωπο.  

Ο 45χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Επαναπατρίστηκαν 16 πρόσωπα σε πέντε μέρες σε συνεργασία με τη FRONTEX
Μικρή μείωση θανατηφόρων στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία-Στη 13η θέση στην Ευρώπη
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 57χρονο για υπόθεση ναρκωτικών με δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη
Σε πλήρη εγρήγορση oι Αρχές για τις συλλήψεις των Αζέρων-Πώς τοποθετείται η Κυβέρνηση
Απόφαση Ανωτάτου: Άκυρο το ένταλμα έρευνας για σημειώσεις στην οικία δεσμοφύλακα, «ουδεμία μαρτυρία, καθ' υπέρβαση της δικαιοδοσίας»
Κλειστός δρόμος στον Στρόβολο λόγω βλάβης σε αγωγό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
Πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ σε 32χρονη για παράνομα καπνικά προϊόντα
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία