Βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο για ένα χρόνο-Του πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία

Υπό κράτηση τέθηκε 33χρονος για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας ενώ τροχιοδρομούνται οι διαδικασίες απέλασης του.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο χτες Κυριακή στην Πάφο ένα πεζό, ο οποίος δεν είχε οποιαδήποτε στοιχεία για την ταυτότητά του στην κατοχή του.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε για εξακρίβωση των στοιχείων του διαπιστώθηκε πως πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας 33 χρόνων. Ακολούθως από έλεγχο μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης διαπιστώθηκε ότι το πιο πάνω πρόσωπο είναι αιτητής πολιτικού ασύλου και η αίτηση του απορρίφθηκε στις 19.2.21 και έκτοτε παραμένει στην Δημοκρατία παράνομα.

Ρωτήθηκε αν είχε υποβάλει οποιαδήποτε προσφυγή για την απόρριψη της αίτησης του χωρίς να παρουσιάσει οτιδήποτε. Ακολούθως συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας και τέθηκε υπό κράτηση. Επίσης γίνονται οι διαδικασίες από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για την απέλασή του.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Πετρελαιοφόρα εκτρέπονται από τα Στενά του Ορμούζ–Τι ζητά το Ιράν από τον Πούτιν και τι συζήτησαν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ
Δίωρη απροειδοποίητη απεργία πραγματοποίησαν οι οδηγοί λεωφορείων στη Λάρνακα
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος–Αλλεπάλληλα 112, σχεδόν 200 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες
Σεισμική δόνηση στην Κύπρο-Έγινε αισθητή στη Λάρνακα
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο
Η απόφαση των ΗΠΑ να συμμετέχουν στις επιθέσεις ανέβασαν τις τιμές του πετρελαίου
Μονή Σινά και επίθεση σε εκκλησία στη Δαμασκό στο επίκεντρο της Συνόδου-Τρεις ανακοινώσεις, ούτε λέξη για Τυχικό
Τροχαίο ατύχημα στον περιμετρικό δρόμο Τσερίου-Όχημα αναποδογυρίστηκε
Προωθεί ποινικές διώξεις για τα €25 εκατομμύρια εταιρείας Αμπράμοβιτς ο Έφορος Φορολογίας
Μειωμένες ποσότητες νερού στη Λευκωσία λόγω εργασιών-«Αποφύγετε τη σπατάλη για να διατηρηθεί η επάρκεια»