Σε κρίσιμη κατάσταση ποδηλάτης που συγκρούστηκε με όχημα
17:01 - 18 Απριλίου 2022

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ποδηλάτης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Σωτήρα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 13:00 στον δρόμο Παραλιμνίου Σωτήρας παρά το σκοπευτήριο, ενώ ποδηλάτης αγνώστων λοιπών στοιχείων, οδηγούσε το ποδήλατο του με κατεύθυνση την Σωτήρα και όχημα που τον ακολουθούσε στην προσπάθεια του να τον προσπεράσει, κάτω από συνθήκες, που διερευνώνται συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδηλάτη.
Στη συνέχεια, ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου και ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Εκ πρώτης όψεως η κατάσταση του είναι κρίσιμη.
Στον οδηγό του οχήματος ο οποίος είναι ηλικίας 75 ετών κάτοικος Παραλιμνίου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Καταζητείται Ελληνοκύπριος που κρατούσε κυνηγετικό στα άγρια επεισόδια έξω από καφενείο
- Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το επτάχρονο αγοράκι που ενεπλάκη στο θανατηφόρο