«Εύχομαι να μην την είχα γνωρίσει»-Μίλησε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μάνου-Ρούλας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της Πάτρας. Tο «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε και μίλησε με το «τρίτο πρόσωπο» που ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης ως αιτία του χωρισμού του με τη γυναίκα του.

Φαίνεται πως στράφηκε σε αυτόν η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τον Μάνο την περίοδο πριν την Ίριδα.

«Που να φανταστώ τι γινόταν; Όχι μόνο εγώ… Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο. Δεν το πίστευα στην αρχή. Λέω εντάξει. Δεν γίνεται αυτό. Μέχρι που τελικά φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα ποτέ να είχα γνωρίσει αυτή την κοπέλα» τόνισε.

«Μου είχε πει ότι ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι. Τα κλασσικά, αυτά που βγαίνει και λέει τώρα. Ότι “είναι αλλού ο Μάνος”, ότι “έχουμε χωρίσει”… αυτά. “Μην τον φοβάσαι” και κάτι τέτοια, μου έλεγε. Ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Αυτά και μετά μάθαινα ότι είναι ξανά μαζί. Λυπάμαι για όλα και πιο πολύ για τα παιδάκια που χάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέες βόμβες από το Μάνο-«Έχω ηχητικό με τη Ρούλα να με απειλεί, θα το παραδώσω»

Βεβαιότητα για ανατροπή εκφράζει ο ιατροδικαστής Λέων
Τη βεβαιότητα ότι οι δύο πραγματογνώμονες που έχουν οριστεί για να επανεξετάσουν τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα ανατρέψουν τις μέχρι τώρα αιτίες θανάτου, εξέφρασε ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

«Έχουν οριστεί δύο πραγματογνώμονες, οι οποίοι καλούνται να συντάξουν μια καινούρια πραγματογνωμοσύνη και για την Ίριδα και τη Μαλένα και θα ανατρέπει τις αιτίες θανάτου που είχαν καταγραφεί μέχρι σήμερα, που θυμίζω ότι ήταν ηπατική ανεπάρκεια και αγενεσία φλεβοκόμβου», δήλωσε χαρακτηριστικά, στον Σκάι.

«Ασφυκτικός ο θάνατος της Ίριδας»

Επανέλαβε δε ότι στη μικρή Ίριδα όλα τα ευρήματα συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο επισημαίνοντας ότι «είχαμε αλλεπάλληλες δηλώσεις από τις ιατροδικαστές που τη είχαν εξετάσει, οι οποίες πλέον και οι ίδιες αποδέχονται τον ασφυκτικό θάνατο ως μοναδική αιτία θανάτου».

Σε ό,τι αφορά στον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, ανέφερε ότι τα ούρα και το αίμα, όπου ανιχνεύτηκε η κεταμίνη δείχνουν ότι έχει περάσει αρκετός χρόνο μεταξύ της λήψης της ουσίας και του θανάτου το παιδιού. Ο ίδιος τόνισε ότι «αυτό δε συνάδει με τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης ότι οι γιατροί τη χορήγησαν. Όταν πήγαν οι γιατροί, η ουσία είχε δράσει στο παιδί στον μέγιστο βαθμό».

Τέλος αναφερόμενος στα ευρήματα από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, ο κ. Λέων υπογράμμισε ότι αν αποδειχθεί ο δρόμος της κεταμίνης, δε θα υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο δράστης. «Από τι κατέληξε η Τζωρτζίνα είναι σίγουρο… Και από εμάς τους ιατροδικαστές δεν αμφισβητείται», κατέληξε.

Πηγή: in.gr 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 31χρονος που κατηγορείται για δολοφονία ζώων στον Βόλο
Πρώτος γύρος ανακατατάξεων από Αρχηγό-Μετατέθηκε Αγιώτης και Νικολεττής, «κόπηκαν» οι δύο θέσεις του Ανδρέου
Πάει Λονδίνο και μετά Νέα Υόρκη για τριμερή ο Πρόεδρος-Στις 15 του μήνα το ραντεβού
Ανακοίνωσε τριμερή χωρίς ημερήσια διάταξη στις 15 Οκτωβρίου ο Τατάρ
Διαζύγιο Κυβέρνησης με ανάδοχο εταιρεία για το ejustice-Στη ζυγαριά τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Με υπομνήματα κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στην Ελλάδα
Καλούνται να ανατρέψουν τα δεδομένα Αρναούτης και Σταύρου-Οι προτεραιότητες και οι ενδεχόμενες ανακατατάξεις
Πόλεμος επιβίωσης με τέσσερις εχθρούς για το Ισραήλ-Γιατί επιτέθηκε με 200 πυραύλους το Ιράν
Μήνυμα του Ισραηλινού Πρέσβη στην Κύπρο-«Είμαι καλά, ψευδής η είδηση απαγωγής μου»
Αυξάνονται οι παροχές προς ηλικιωμένους για φροντίδα Στέγης και ιδρυματική φροντίδα