Συνεχίζουν να παίρνουν τηλέφωνα και να παριστάνουν τους γιατρούς για να αποσπάσουν χρήματα

Συνεχίζονται, εδώ και δύο μήνες, οι τηλεφωνικές απάτες, κατά τις οποίες επιτήδειοι επικοινωνούν με άγνωστους και προσπαθούν να τους εξαπατήσουν με σκοπό να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες δέχονται τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό και τους αναφέρεται ότι δήθεν η κόρη τους, ο γιός τους ή συγγενικά τους πρόσωπα είχαν εμπλακεί σε τροχαίες συγκρούσεις και πως υπάρχει επείγουσα ανάγκη να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Για το σκοπό αυτό, δήθεν για να καλυφθούν ιατρικά έξοδα οι επιτήδειοι ζητούν την καταβολή χρηματικού ποσού.

Ως εκ τούτου, η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και σε περίπτωση που δεχθεί τέτοιο τηλεφώνημα να ενημερώσει σχετικά την Αστυνομία.

Παρακαλείται γενικά το κοινό, εάν περιέλθει στην αντίληψή του οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό που φαίνεται να σχετίζεται με τα κρούσματα αυτά, να επικοινωνεί με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Χίο-Εκκενώθηκαν οικισμοί, υπόνοιες για εμπρησμό
Συνελήφθη Αζέρος ιρανικής καταγωγής στην Κρήτη-Φωτογράφιζε τις αεροναυτικές βάσεις στη Σούδα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη
LIVE: Η Τεχεράνη απειλεί πως θα βάλει στο στόχαστρο αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στη Μέση Ανατολή