Πορτοκαλάδα squash

Απίστευτη γεύση!  

ΥΛΙΚΑ

  • 600 γρ. ζάχαρη
  • 600 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι, (από 6 μεγάλα πορτοκάλια)
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
γυάλινη φιάλη
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Βήμα 1
Βάλτε στον κάδο 600 γρ. ζάχαρη και αλέστε 1 λεπτό/ταχύτητα 10. Καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου με τη βοήθεια της σπάτουλας. Βήμα 2
Προσθέστε 600 γρ. χυμό πορτοκάλι και αναμείξτε 6 λεπτά/ταχύτητα 5.
Βήμα 3
Ρυθμίστε 12 λεπτά/80°C/ταχύτητα 4. Αφήστε στην άκρη να κρυώσει για 10 λεπτά και μεταφέρετε σε γυάλινη φιάλη.
Παραλλαγή
Για λεμονάδα squash ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, αντικαθιστώντας τα 600 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι, με 600 γρ. φρέσκο χυμό λεμόνι.

Δειτε Επισης

Τoύρτα Serano
Μουχαμάρα – Ντιπ με πιπεριές και ρεβίθια
Κοτόπουλο Sous-Vide με σάλτσα ντομάτας
Παστίτσιο με μανιτάρια και λιαστές ντομάτες
Xούμους με παντζάρι
Μάφινς μήλου
Ψωμάκια με ενεργό άνθρακα
Χουρμαδόπιτα με γλάσο μαύρης σοκολάτας
Ψωμί με σίκαλη
Ταχίνι με παντζάρι