«Άκρως χειριστική η συμπεριφορά του Μπάμπη»-Καταθέτει η σημαντική μάρτυρας

Με την κατάθεση της γυναίκας που εμπιστεύθηκαν ως σύμβουλο για τον γάμο τους ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν Κράουτς συνεχίζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η μάρτυρας Ελένη Μυλωνοπούλου, σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, καταθέτει στη δίκη του 34χρονου πιλότου για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν και τη θανάτωση του σκύλου της όσα αντιλήφθηκε από την επαφή που είχε με τους δύο συζύγους και τις συνεδρίες που έκανε με το θύμα για περίπου τρεις μήνες, από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021.

Σύμφωνα με την κατάθεση της κ. Μυλωνοπούλου, στην οποία απευθύνθηκε το ζευγάρι, όπως η ίδια έχει δηλώσει, ο πιλότος θεωρούσε πως η 20χρονη είχε επιλόχειο κατάθλιψη.

Στην κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου η μάρτυρας περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως έναν «χειριστικό» σύζυγο που ήθελε τον απόλυτο έλεγχο της 20χρονης.

Σύμφωνα με την κ. Μυλωνοπούλου, η Καρολάιν, από την πρώτη κιόλας συνάντηση που είχαν μόνες, της είχε πει πως θα ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά. Η μάρτυρας τόνισε πως σε εκείνη την πρώτη συνάντηση, στην οποία αρχικά είδε και τους δύο συζύγους, ο πιλότος περιέγραφε «μία ιδανική σχέση σαν παραμύθι, γεμάτη έρωτα, ταξίδια και πάθος» έχοντας δίπλα του αμίλητη την 20χρονη. Η μάρτυρας σημείωσε ότι έβλεπε μία συμπεριφορά του πιλότου «άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως ελεγκτική».

Η μάρτυρας ανέφερε, επίσης, πως η ίδια η Καρολάιν πολλές φορές δεν κατανοούσε τα συναισθήματα της, «δεν καταλάβαινε τον εαυτό της» και αισθανόταν ενοχές.

Η κ. Μυλωνοπούλου είπε στο δικαστήριο πως αν και η μητέρα της 20χρονης της έστελνε χρήματα, η Καρολάιν δεν είχε «πάνω της ούτε 5 ευρώ» γιατί τα έπαιρνε ο κατηγορούμενος. Σύμφωνα με τη μάρτυρα, η 20χρονη δεν μπορούσε να μετακινηθεί μόνη της καθώς ο κατηγορούμενος είχε αναθέσει σε φίλο του οδηγό ταξί να πηγαίνει εκείνος να παραλαμβάνει και να επιστρέφει το θύμα.

Η κατάθεση της μάρτυρα συνεχίζεται με τον κατηγορούμενο να ακούει προσεκτικά όσα ισχυρίζεται η κ. Μυλωνοπούλου και να κρατά σημειώσεις, καθώς, όπως φάνηκε από την προηγούμενη δικάσιμο, που υπέβαλε ερωτήσει στους μάρτυρες, θα κάνει και σήμερα χρήση αυτού του δικαιώματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ο Μπάμπης είναι άκαρδος και πρέπει να σαπίσει στη φυλακή»

Δειτε Επισης

Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Ωρωπό-Εκκενώθηκε το Ασπροχώρι, απομακρύνθηκαν πολίτες από 35 σπίτια
Δικηγόρος Ειρήνη Μουρτζούκου: Αυτά που θα πει στην απολογία της θα προκαλέσουν σοκ
Προσωρινή δικαίωση για την Καϊλή-Αίρεται «μπλόκο» σε πρόσβασή της σε έγγραφα
Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός που παρέλαβε νεκρό τον μικρό Παναγιωτάκη-«Με λοιδόρησαν, με κορόιδεψαν και με είπαν δολοφόνο»
Το μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου που ήταν αφετηρία της ομολογίας της
«Αδίστακτη δράση, έφραξε τις αναπνευστικές οδούς»-Τι αναφέρει το κατηγορητήριο της Ειρήνης Μουρτζούκου
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ανακριτή η Μουρτζούκου, οργή στην Πάτρα-«Ντροπή», «σίχαμα», «φόνισσα» φώναζε ο κόσμος
Πώς οδηγήθηκε στην ομολογία η Μουρτζούκου-«Το μετάνιωνα και μετά το ξανάκανα, το δεύτερο παιδί το σκότωσα κατά λάθος»
Ξεσπούν οι γονείς του 21χρονου OYKα που πέθανε σε άσκηση-«Το παιδί μας δολοφονήθηκε από καψόνι στην πισίνα»
Απορρίφθηκε από τον Εφέτη Ανακριτή το αίτημα πραγματογνωμοσύνης στους μετασχηματιστές για τα Τέμπη