Οι πρώτες φωτογραφίες της Πισπιρίγκου από τη σύλληψή της

Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη σύλληψή της. 

Στις 30/3/22, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται από την Πάτρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σε βάρος της βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα 55 δραματικά λεπτά της ανάνηψης της Τζωρτζίνας-Κατέθεσε ο αναισθησιολόγος

Πριν τραβηχτούν αυτές οι φωτογραφίες, έχει μόλις ενημερωθεί από τους αστυνομικούς για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ είναι η  πρώτη φόρα που ακούει από επίσημα χείλη για το γεγονός πως ο θάνατος της κόρης έχει προέλθει από κεταμίνη.

H κατηγορούμενη, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού,  φοράει ένα μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι, ενώ έχει βαμμένα μαύρα και τα νύχια της. Έχει τα χέρια της σταυρωμένα μπροστά της, ενώ το βλέμμα της δείχνει να είναι ψύχραιμο και ατάραχο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Η ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου-«Θόλωσα και ξέσπασα στο παιδί, η μάνα μου με τρελαίνει»
Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Ωρωπό-Εκκενώθηκε το Ασπροχώρι, απομακρύνθηκαν πολίτες από 35 σπίτια
Δικηγόρος Ειρήνη Μουρτζούκου: Αυτά που θα πει στην απολογία της θα προκαλέσουν σοκ
Προσωρινή δικαίωση για την Καϊλή-Αίρεται «μπλόκο» σε πρόσβασή της σε έγγραφα
Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός που παρέλαβε νεκρό τον μικρό Παναγιωτάκη-«Με λοιδόρησαν, με κορόιδεψαν και με είπαν δολοφόνο»
Το μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου που ήταν αφετηρία της ομολογίας της
«Αδίστακτη δράση, έφραξε τις αναπνευστικές οδούς»-Τι αναφέρει το κατηγορητήριο της Ειρήνης Μουρτζούκου
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ανακριτή η Μουρτζούκου, οργή στην Πάτρα-«Ντροπή», «σίχαμα», «φόνισσα» φώναζε ο κόσμος
Πώς οδηγήθηκε στην ομολογία η Μουρτζούκου-«Το μετάνιωνα και μετά το ξανάκανα, το δεύτερο παιδί το σκότωσα κατά λάθος»
Ξεσπούν οι γονείς του 21χρονου OYKα που πέθανε σε άσκηση-«Το παιδί μας δολοφονήθηκε από καψόνι στην πισίνα»