Από εδώ δραπέτευσε ο κρατούμενος-Τραγελαφικά τα μέτρα ασφαλείας (pic)

Τρύπια φαίνεται πως είναι τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία, για κράτηση όσων προσώπων μεταφέρει στο Eden Resort, αφότου εντοπίζονται θετικοί στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να προκύψει η απόδραση κρατουμένου τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του κρατούμενου που απέδρασε από το Eden

Ο 36χρονος Ghulam Mustafa, από το Πακιστάν, κρατείτο στα κρατητήρια Μεννόγειας, αφού θα έπρεπε να απελαθεί από τη Δημοκρατία, ωστόσο στις 5 Απριλίου εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο Eden Resort.

Εκεί παρέμεινε για επτά ημέρες και σήμερα θα έπρεπε να επιστρέψει στα κρατητήρια Μεννόγειας, αφού θα ολοκληρωνόταν η καραντίνα του, ωστόσο κατάφερε να δραπετεύσει, ξεγυμνώνοντας τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, που έχουν κηρυχθεί ως κελιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απέδρασε κρατούμενος της Μεννόγειας από το Eden-Συναγερμός στην Αστυνομία

Φωτογραφία που εξασφάλισε ο REPORTER, δείχνει ότι ο 36χρονος κατάφερε να λυγίσει τα προστατευτικά σίδερα που τον κρατούσαν εντός του κελιού και στη συνέχεια έφυγε κύριος από το ξενοδοχείο, παρότι υπάρχει αστυνομική φρούρηση του κτιρίου. 

Μόλις μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν ότι ο κρατούμενος απουσίαζε από το κελί του, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία του 36χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα, σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί από πολίτες και να ειδοποιηθούν οι Αρχές. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να έχει μεταβεί ήδη σε περιοχή που δεν ελέγχεται από τις Αρχές της Δημοκρατίας.

Η Αστυνομία ενημέρωσε τα μέλη της που υπηρετούν στα οδοφράγματα, ώστε σε περίπτωση που τον αναγνωρίσουν, να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

 

Δειτε Επισης

Συναγερμός στην Αμμόχωστο-Τηλεφώνημα για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε υποστατικά και δημόσιους χώρους
Ψάχνουν τους επιτήδειους πίσω από τη φονική πυρκαγιά-Καμιά σύλληψη επί τους παρόντος από την Αστυνομία
Χειροπέδες σε 29χρονη υπεύθυνη καταστήματος-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι εταιρείας και έκλεψαν κρυπτονομίσματα αξίας 458 χιλιάδων ευρώ
Καταγγέλλει εμπρησμούς και στην Ορούντα ο Λογγίνος-«Θεάθηκε αυτοκίνητο να βάζει τρεις εστίες»
Μαρτυρία για τη φονική πυρκαγιά-«Ξεκίνησε από τον δρόμο προς το Άρσος, όχι από τον ποταμό ή από τον σκουπιδότοπο»
Περιπολίες της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για κλοπές σε σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές
Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
LIVE: Ενώπιον Υπουργικού τα πρώτα σχέδια αποζημιώσεων-Αρχές Αυγούστου κατακυρώνεται η προσφορά για σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης
Η φωτιά που έσβησε την ελπίδα και οι δηλώσεις Χαρτσιώτη-Παναγιώτου που «αναζωπύρωσαν» τις αντιδράσεις