Μαθήτριες Γυμνασίου έπιναν ουίσκι στο σχολείο-Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ομάδα ανήλικων κοριτσιών, οι οποίες φέρονται ότι κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ, ενόσω βρίσκονταν στο σχολείο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για μία ομάδα έξι μαθητριών Γυμνασίου, ηλικίας 13 ετών, οι οποίες κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ, την ώρα που βρίσκονταν στους χώρους του σχολείου τους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τέσσερις εξ αυτών παρουσίασαν αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σχολείο ασθενοφόρο για να τις μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. 

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, ενώ η Διεύθυνση του σχολείου έχει ενημερώσει και τους γονείς.

Αυτή τη στιγμή, οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να διαπιστωθεί ποιος προμήθευσε το αλκοόλ στις μαθήτριες, το οποίο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για ουίσκι. 

Την ίδια ώρα, τόσο η Αστυνομία, όσο και η Διεύθυνση του σχολείου αλλά και η σχολική εφορία, πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα πώς κατάφεραν να μεταφέρουν αλκοόλ στους χώρους του σχολείου οι μαθήτριες, χωρίς να τις αντιληφθεί κανείς.  

Oι τρεις μαθήτριες εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς του Νοσοκομείου Λάρνακας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια πήραν εξιτήριο.

Σε δηλώσεις του στον REPORTER, ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Κώστας Χατζησάββας σημείωσε ότι είναι ένα μεμονωμένο μεν περιστατικό, όμως σοβαρότατο, ενώ υπέδειξε πως σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενημέρωση που έχει λάβει, φαίνεται ότι η μία εκ των έξι μαθητριών είχε φέρει μαζί της το αλκοόλ.

«Η ενέργεια, να μεταφέρει δηλαδή, η μαθήτρια ποτό στο σχολείο, είναι απαράδεκτη. Θα πρέπει να διερευνήσει το περιστατικό η Διεύθυνση, όπως είπε ότι θα το κάνει και να προβεί στους κατάλληλους χειρισμούς για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και για τις υπόλοιπες μαθήτριες που συμμετείχαν».

Ο κ. Χατζησάββας τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει εμπλοκή κι άλλων υπηρεσιών, ώστε να υπάρξει κατάλληλη διερεύνηση για να δουν για ποιο λόγο προέβη σε αυτή την πράξη η μαθήτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αδικαιολόγητη χαρακτηρίζει η Λοττίδη την καθυστέρηση υποβολής αστυνομικής έκθεσης για θανατηφόρο του 2022
Το Σάββατο η κηδεία του 12χρονου Κωνσταντίνου που νοσηλευόταν με γρίπη Β΄
Αυτές είναι οι νέες μεταθέσεις στην Αστυνομία-Ράβε ξήλωνε η ΑΔΕ Λεμεσού, νέοι επικεφαλής σε ΤΑΕ, ΥΚΑΝ και Εγκληματολογικό
Κλείνουν οι δρόμοι σε Λεμεσό και Λάρνακα λόγω εκδηλώσεων διαμαρτυρίας
Συνεννοήθηκε με Τ/κ αρχηγούς κομμάτων ο Τατάρ τρεις μέρες πριν τη Γενεύη
Επίθεση από σκύλο δέχθηκε γυναίκα στη Λεμεσό-Υπέστη κάταγμα στο χέρι
Αεροπλάνο γέμισε καπνούς λίγα λεπτά μετά την απογείωση-Επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Καταγγελίες του Hope For Children-Κόπηκαν επιδόματα παιδιών για να καλυφθούν οφειλές στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Πότε αλλάζει η ώρα-Γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά
Από τον ΚΟΑ η εκκίνηση της «Διαδρομής Αγάπης» του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μία Ευχή»