Στο κελί ο 26χρονος που έβαλε φωτιά σε δυο οχήματα-Απειλούσε ότι θα τα έκαιγε

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονος στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων εμπρησμών οχημάτων. Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες γύρω στις 22:00 συνελήφθη 26χρονος ως ύποπτος για δύο υποθέσεις εμπρησμών οχημάτων που έγιναν στην Πάφο σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως ο πρώτος εμπρησμός προκλήθηκε στις 25.2.22 στις 04:30 το πρωί σε όχημα και ο δεύτερος στις 4.4.22 στις 04:40 το πρωί σε δεύτερο όχημα, τα οποία ανήκουν σε δύο διαφορετικά πρόσωπα, αλλά τα οδηγεί ο ίδιος 29χρονος.  

Από περαιτέρω εξετάσεις της πυροσβεστικής, της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας και της Αστυνομίας Πάφου και στις δύο περιπτώσεις διαφάνηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Επίσης, από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, είπε ο κ. Ιωάννου, ο παραπονούμενος φέρεται να απειλήθηκε από τον ύποπτο, να τον τραυμάτισε και ακολούθως να τον απείλησε ότι θα διαπράξει τους εμπρησμούς των δύο οχημάτων.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο παραπονούμενος, με τον 26χρονο ύποπτο είχαν διαφορές, που φέρεται να οφείλονται σε προσωπικούς λόγους. Επίσης κατονόμασε τον 26χρονο ως το πρόσωπο που τον απείλησε ότι θα του κάψει τα αυτοκίνητα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κατηγορήθηκε γραπτώς ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής το 2024
Βολές από δικηγόρο της αστυνομικού που τέθηκε σε διαθεσιμότητα κατά Αρχηγού και Λαμπριανίδου για διαρροές-Ρίχνει το γάντι σε Αγγελίδη για χειρισμούς
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα δίπλα από δρόμο στο Τσέρι-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία (pics)
Ανανεώθηκε η διαθεσιμότητα των αστυνομικών για τις ερωτικές περιπτύξεις-Σε εξέλιξη η ποινική, άρχισε έρευνα για τη διαρροή
Αποζημιώθηκε η αστυνομικός για την επίθεση στην Αγία Νάπα-Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή στη μια
Παρίσταναν τους γιατρούς και ζητούσαν λεφτά από ηλικιωμένες για επεμβάσεις στα παιδιά τους-Στο κελί δύο πρόσωπα
Συζήτησαν για μετακίνηση οπαδών Αρναούτης και Λοϊζίδης-Συστήνεται κοινή Επιτροπή
Ξεπέρασαν τις 2.000 οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από το 2017-Πάνω από 900 την τελευταία τριετία
Πέντε συλλήψεις στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν μαχαίρι, ναρκωτικά και ασημένιες αλυσίδες χειρός
Φωτιά σε παλιά αντικείμενα σε ακατοίκητη πολυκατοικία στην Πάφο