Η Μίλαν κόλλησε στο Τορίνο και... χαρίζει το σκουντέτο στην Ίντερ
08:18 - 11 Απριλίου 2022

H Μίλαν έχει βαλθεί να κάνει... δώρο το πρωτάθλημα στην Ίντερ, αφού πέταξε ξανά βαθμούς, αυτή τη φορά στην έδρα της Τορίνο (0-0) και δίνει το δικαίωμα στην συμπολίτισσα της να την προσπεράσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Σε ένα ματς με λίγες τελικές μπροστά από τις δύο εστίες η Μίλαν κόλλησε στο 0-0 κόντρα στην Τορίνο και βλέπει την πρώτη θέση να της γλιστράει μέσα από τα χέρια, αφού η Ίντερ έχει μειώσει στους δύο βαθμούς και έχει ματς λιγότερο.
Ο Πιόλι, μάλιστα άργησε να βγάλει αντίδραση στον πάγκο αφού έκανε τις αλλαγές του μετά το 80ο λεπτό και είδε την ομάδα του για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική να... πετάει δύο βαθμούς.
Πλέον η Μίλαν δεν κρατάει την κατάσταση στα χέρια της αφού η Ίντερ που έχει μειώσει στους δύο βαθμούς, έχει την ευκαιρία με νίκη στο εξ αναβολής ματς με την Μπολόνια να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.
Πηγή: sdna