Παρουσίασε πλαστά έγραφα για την ταυτότητα του ο νεαρός που προμήθευσε crystal τις ανήλικες

Νέο διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε τη Δευτέρα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του υπόπτου, που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, σε σχέση με την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών σε δυο αδελφές, 13 και 15 χρόνων, με αποτέλεσμα η πρώτη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, ο ύποπτος παρουσίασε πλαστά έγγραφα στους αστυνομικούς ανακριτές, σε σχέση με την ταυτότητα του και δεν είναι 22χρονος αιτητής ασύλου, αλλά 27χρονος, που βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου, ο ύποπτος, που είχε τεθεί υπό 7ήμερη κράτηση την περασμένη Παρασκευή, συνελήφθη εκ νέου, αυτή τη φορά για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της πλαστοπροσωπίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο εξέδωσε εναντίον του νέο διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο επτά ημερών.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά την λιποθυμία της 13χρονης και τη μεταφορά της στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως είχε κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης, γνωστής ως crystal ice.

Σχετικά ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ και κλήθηκαν, στα γραφεία της, η μητέρα της 13χρονης, καθώς και η 15χρονη αδελφή της, η οποία φέρεται να παραδέχθηκε ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες προμηθεύτηκε από τον ύποπτο.

Ο 27χρονος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, μετά από επιχείρηση της ΥΚΑΝ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο Νοσοκομείο 13χρονη μετά από χρήση crystal ice-Χειροπέδες σε 22χρονο προμηθευτή

Δειτε Επισης

Πυρετώδης προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση ηλεκτροδότησης-Λειτουργούν κανονικά οι σταθμοί κινητής
Γερανός κατέπεσε πάνω σε σπίτι στο Περιστέρι-Συγκλονιστικές εικόνες
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στις συγκρούσεις Ταϊλάνδης-Καμπότζης παρά την έκκληση για εκεχειρία
Αποκαρδιωτικές εικόνες στο Βουνί-Το πριν και το μετά της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου
Μητέρα τέρας δολοφόνησε τα δίδυμά της και τα πέταξε σαν σκουπίδια-Συνελήφθη μετά από πέντε χρόνια
Προτείνουν ενέργειες οι Οικολόγοι, ζητούν απόδοση ευθυνών-«Οι πολίτες δεν ανέχονται προκλητικές δηλώσεις άμυνας»
Στεγάστηκαν μέσω της Πολιτικής Άμυνας 160 άτομα-Μεταφέρθηκαν σε σπίτια, ξενοδοχεία και κέντρα φιλοξενίας
Καταγγέλλει έλλειψη ανθρωπιάς για τη Γάζα ο Γκουτέρες-«Έκρηξη θανάτων και καταστροφής»
Ψάχνουν τους επιτήδειους πίσω από τη φονική πυρκαγιά-Καμιά σύλληψη επί τους παρόντος από την Αστυνομία
Ζητά παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το ΑΚΕΛ-«Οι δηλώσεις περί άτυχους περιστατικού, επιβεβαιώνουν την απουσία ευθιξίας»