Απειλές Καντίροφ-«Πρώτα θα πάρουμε Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ και μετά το Κίεβο»

Ο ηγέτης των Τσετσένων μαχητών, Ραμζάν Καντίροφ προειδοποίησε ότι θα επιστρέψουν για να κατακτήσουν το Κίεβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ    

Μπορεί οι ρωσικές δυνάμεις να έχουν αποσυρθεί από το Κίεβο, αλλά ο Ραμζάν Καντίροφ, ηγέτης των Τσετσένων μαχητών, υπογράμμισε ότι αυτό είναι κάτι πρόσκαιρο.

Νωρίς τη Δευτέρα ο Καντίροφ είπε ότι θα υπάρξει επίθεση των ρωσικών δυνάμεων όχι μόνο στο πολιορκημένο λιμάνι της Μαριούπολης, αλλά και στο Κίεβο και σε άλλες ουκρανικές πόλεις.

«Θα απελευθερώσουμε σε πρώτη φάση το Λουγκάνσκ και το Ντονέτσκ και στη συνέχεια θα καταλάβουμε το Κίεβο και όλες τις άλλες πόλεις», τόνισε ο Τσετσένος ηγέτης.

«Σας διαβεβαιώνω: δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω», δήλωσε ο Καντίροφ.

Η απειλή για το Κίεβο

Να θυμίσουμε ότι ο ηγέτης των Τσετσένων έχει κρατήσει σκληρή γραμμή και σχετικά με τις συνομιλίες Κιέβου και Μόσχας αφού την είχε «πέσει» στον επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κανένα νέο εύρημα την Πέμπτη στην έρευνα διάσωσης στο Κάβο Γκρέκο
Στις προτεραιότητες Γκουτέρες το Κυπριακό-Ενημέρωσε τους εταίρους για τις εξελίξεις ο Πρόεδρος
Διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου συγκρούστηκαν με την ισραηλινή αστυνομία
Προκλητικός ο Φιντάν μετά τη Γενεύη-«Υπάρχει μια πραγματικότητα στην Κύπρο και πρέπει να αποκατασταθεί»
Μήνυμα Ιμάμογλου από τη φυλακή-«Δεν μπορείτε και δεν πρέπει να μείνετε σιωπηλοί»
Δεν αποκλείει μελλοντική αύξηση χορηγίας προς τους Δήμους το Υπουργείο Εσωτερικών
Σε λαϊκό προσκύνημα στην Ιταλία το σώμα του 15χρονου «influencer του Θεού»
Για «αυταρχική στροφή στην Τουρκία», μιλά αναλύτρια στη Liberation μετά τη σύλληψη Ιμάμογλου
Το 17,1% του πληθυσμού σε κίνδυνο φτώχιας ή κοινωνικού αποκλεισμού το 2024
Δημιουργούνται ζώνες με όριο ταχύτητας τα 30km εντός των πόλεων-Εξετάζεται και αύξηση των προστίμων