Τα ευρήματα δείχνουν ασφυκτικό θάνατο στην Ίριδα-Το μόνιτορ δίνει απαντήσεις

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε στον θάνατο της Ίριδας, τονίζοντας πως τα στοιχεία δείχνουν ασφυκτικό θάνατο.

Σε ανάρτησή του ο ιατροδικαστής έγραψε πως δέχεται απειλές για τη ζωή του. Όπως είπε ο ίδιος στο MEGA Ελλάδος, εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να εκφράζει την ιατροδικαστική του άποψη ανεπηρέαστα.

Μετά την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου σχετικά με τη χορήγηση κι άλλων ουσιών, πέραν της κεταμίνης, στην Τζωρτζίνα είπε:

«Πράγματι, στο συγκεκριμένο παιδί φαίνεται ότι έχουν συμβάλει πολλαπλοί εξωγενείς απράγοντες και η ίδια η μητέρα περιγράφει διαφορετικές στιγμές για το παιδί. Ουσιαστικά φαίνεται ότι η κεταμόνη σε αυτή τη θανατηφόρα δόση ήταν η χαριστική βολή. Ή έγινε διαφορετική χρήση διάφορων φαρμάκων ή επέδρασσαν κι άλλοι εξωγενείς παράγοντες», δήλωσε και τόνισε πως η Τζωρτζίνα είναι ένα περιστατικό που θα πρέπει να μελετηθεί σε βάθος χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκάλυψη βόμβα-Παρατεταμένη χρήση αναισθητικών δείχνουν τα επεισόδια Τζωρτζίνας

Ως προς τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών τόνισε πως όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο θάνατος της Ίριδας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

«Στην Ίριδα τα ευρήματα που έχει στους πνεύμονες και τον εγκέφαλο είναι ο ορισμός του ασφυκτικού θανάτου».

Σχετικά με όσα δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη για τον θάνατο της Ίριδας, ότι δηλαδή μόλις έφτασε στο σπίτι είδε την Ρούλα Πιπσπιρίγκου να κάνει ΚΑΡΠΑ στο βρέφος και ότι το πόδι του ήταν παγωμένο, ο κ. Λέων δήλωσε:

«Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι φτάνει ό πατέρας σε μία στιγμή που επιβεβαιωμένα είναι νεκρό το παιδί. Υπάρχουν δύο άτομα στο σπίτι, δεν δήλωσαν την παρουσία κανενός άλλου. Ότι συνέβη στο παιδί οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουν».

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το μόνιτορ της νοσηλείας της Τζωρτζίνας

Μία φωτογραφία από την ώρα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλλος. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική πληροφορία, γιατί αποκαλύπτει ότι το παιδί δείχνει να μην έχει πρόβλημα.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία ντοκουμέντο η 9χρονη δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας, με τους σφυγμούς και το οξυγόνο να φαίνονται κανονικοί.

Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί ανέφεραν ότι όταν η Τζωρτζίνα έφευγε από την ΜΕΘ και γυρνούσε στο μονόκλινο δωμάτιο υπό την επιτήρηση της μητέρας της, η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε, με την 9χρονη αν εμφανίζει ταχυκαρδίες και βραδυκαρδίες.

Μάλιστα, προτού αναφερθεί η κεταμίνη, οι γιατροί απέδιδαν τις επιδεινώσεις της υγείας της Τζωρτζίνας σε υποξυγοναιμία, πιθανότατα από τη χορήγηση αναισθητικών φαρμάκων.

Οι γιατροί που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα στην Πάτρα αναμένονται να καταθέσουν στην ανακρίτρια για ένα ύποπτο σύμπτωμα, καθώς το κοριτσάκι ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, το οποία μαρτυρά σύμφωνα με τους γιατρούς χορήγηση αναισθητικής ουσίας.

Πληροφορίες από In. gr/Ελεύθερος Τύπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 31χρονος που κατηγορείται για δολοφονία ζώων στον Βόλο
Με υπομνήματα κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στην Ελλάδα
Τι λέει ο άνδρας που μπήκε στη μέση για να σώσει την 14χρονη-Ο περίεργος ρόλος του άνδρα με το τατουάζ
Απελευθερώθηκε αλλά δεν ασκεί τη δικηγορία-Παραδίδει την ταυτότητά του ο Απόστολος Λύτρας
Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για την κακοποίηση του πεντάχρονου από συνομήλικούς του
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο στη Χαλκιδική χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα
Γιαγιά γέννησε το εγγόνι της στην Κρήτη-Έγινε η παρένθετη μητέρα της κόρης της
ΒΙΝΤΕΟ: Δεύτερη νύχτα κόλασης στο Ξυλόκαστρο-Σε δύο μέτωπα συνεχίζεται η μάχη
Έντονη αναστάτωση στη Σητεία-Άντρας βγήκε από το σπίτι του και έριξε 12 άσκοπα μπαλωθιές
Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο-Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί