Το μυστηριώδες σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας-«Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα»

Ένα αινιγματικό και μυστηριώδες μήνυμα γραμμένο με μαύρο στυλό, βρέθηκε επάνω στην πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Κανείς δεν γνωρίζει τον συντάκτη ή την συντάκτρια του μηνύματος αυτού, όπως δεν γνωρίζει κανείς και πότε το αφήσανε.

Το μήνυμα γράφει: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα… Συγγνώμη, συγγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω».

 

 Η έρευνα στο σπίτι

Νωρίτερα, από τις 4 το απόγευμα και για 2,5 ώρες άνδρες της Ασφάλειας Πατρών μαζί με εισαγγελέα πήγαν στην οικία στην οδό Μπιζανίου και την ερεύνησαν εξονυχιστικά, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα φωτίσουν περισσότερο την υπόθεση του θανάτου τόσο της μικρής Τζωρτζίνας, όσο και της Μαλένας και της Ίριδας.

Σημαντικό μέρος της έρευνας στο σπίτι, αφιερώθηκε σε τυχόν ύπαρξη φαρμακευτικών σκευασμάτων. Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα σε όσα κατασχέθηκαν, ήταν μια τηλεόραση, δυο γεμάτες μεγάλες κούτες, τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο, μια μεγάλη σακούλα με ένα χαλί μέσα και ένα κλουβί πουλιών.

Πηγή: In.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ποινή φυλάκισης 5,5 ετών στον τέως Διευθυντή του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ανακριτή η Μουρτζούκου, οργή στην Πάτρα-«Ντροπή», «σίχαμα», «φόνισσα» φώναζε ο κόσμος
Ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης σε Εισαγγελία η Αστυνομία για την αναστολή δίωξης-«Γνώριζαν πριν την καταχώρηση» είπε το ΕΔΑΔ
Καταζητεί 42χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα η Αστυνομία (pic)
Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 47χρονος πατροκτόνος-Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του ενώ κοιμόταν
Ο Τραμπ είχε απειλήσει να βομβαρδίσει τη Μόσχα αν ο Πούτιν επιτεθεί στην Ουκρανία-Ηχητικό ντοκουμέντο
Ξεσπούν οι γονείς του 21χρονου OYKα που πέθανε σε άσκηση-«Το παιδί μας δολοφονήθηκε από καψόνι στην πισίνα»
Απορρίφθηκε από τον Εφέτη Ανακριτή το αίτημα πραγματογνωμοσύνης στους μετασχηματιστές για τα Τέμπη
Βούληση για ενίσχυση διμερούς συνεργασίας εξέφρασε ο Πρόεδρος στον Αούν-Τον προσκάλεσε στη Διάσκεψη Ηγετών
«Σκότωνα τα παιδιά μάλλον με τα χέρια, γιατί έβγαινα εκτός εαυτού, θόλωνα»-Τι είπε στην ομολογία της η Μουρτζούκου