Αναβολή μιας εβδομάδας για Ανώτατο Συμβούλιο του ΔΗΣΥ, λόγω νόσησης του Αβέρωφ

Παράταση μιας εβδομάδας παίρνει η διεξαγωγή του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ, το οποίο θα επκυρώσει την υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.   

Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη αφού από το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του κόμματος βρίσκεται σε απομόνωση αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ασφαλείς πληροφορίες από την Πινδάρου σημειώνουν πως η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Ανώτατου Συνεδρίου θα είναι η 19η Μαρτίου. 

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου χθες με ανάρτηση του στο twitter ενημέρωσε χθες Καθαρά Δευτέρα πως «στον καθημερινό μου αυτοέλεγχο, βγήκα ψες θετικός στον κορωνοϊό γεγονός που επιβεβαιώθηκε σήμερα και με PCR. Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα, λόγω πλήρους εμβολιασμού. Θα ακολουθήσω όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες. Εύχομαι Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους, με υγεία και ασφάλεια».

Επίσημα για το θέμα της αναβολής του Συνεδρίου, αναμένεται εντός της ημέρας ανακοίνωση από το κόμμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Ανείπωτη τραγωδία λίγο πριν την Ανάσταση-Νεκρός 22χρονος στο στήσιμο της λαμπρατζιάς, καταπλακώθηκε από πάσσαλο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα