Στις 20 Μαρτίου το Ανώτατο Συμβούλιο του ΔΗΣΥ για επικύρωση της υποψηφιότητας Αβέρωφ

Την Κυριακή 20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η σύνοδος του Ανωτάτου Συμβουλίου του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι η παράταση στην επικύρωση της υποψηφιότητας Αβέρωφ Νεοφύτου κρίθηκε απαραίτητη, αφού από το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του κόμματος βρίσκεται σε απομόνωση, καθώς έχει νοσήσει με κορωνοϊό.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου χθες με ανάρτηση του στο twitter ενημέρωσε χθες, Καθαρά Δευτέρα, πως «στον καθημερινό μου αυτοέλεγχο, βγήκα ψες θετικός στον κορωνοϊό γεγονός που επιβεβαιώθηκε σήμερα και με PCR. Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα, λόγω πλήρους εμβολιασμού. Θα ακολουθήσω όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες. Εύχομαι Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους, με υγεία και ασφάλεια».

Σημειώνεται ότι η σύνοδος του Ανωτάτου Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί, στο κλειστό στάδιο Ελευθερία, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναβολή μιας εβδομάδας για Ανώτατο Συμβούλιο του ΔΗΣΥ, λόγω νόσησης του Αβέρωφ

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικού ιδρύματος»
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
«Στόχος είναι να φέρουμε τη νεολαία της Κύπρου πιο κοντά»
Υπ. Άμυνας: Μένουμε στρατευμένοι στον αγώνα για ελευθερία
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Πρόεδρος: Ο σεβασμός και η εκτίμηση προς την πολύτεκνη μάνα, μετουσιώνεται σε πράξεις
Ε. Ηλία: Στις υψηλές προτεραιότητες του Προέδρου το ζήτημα των αγνοουμένων
Προανήγγειλε διεύρυνση του επιδόματος τέκνου ο Πρόεδρος-«Τρίτη δέσμη μέτρων για δημογραφικό αρχές του 2026»
Προκαταρτική ημερομηνία εντός Μαΐου για συνάντηση συμφώνησαν Πρόεδρος και Ολγκίν
Ν. Χριστοδουλίδης: Θα μπούμε στη Ζώνη Σένγκεν το 2026, γίνεται τεράστια προσπάθεια